bilgisayartechonology
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,116
65tl ye paket yukluycem ininal kartımdan kartımda 2.34tl var acaba bu yüzden mi paket yüklemiyor 65tl karta yüklesem paketi yüklermi Turkcell
Anlamadım hocam.Kartında 2.34 TL varsa nasıl 65 TLlik bir şey alabilirsin ki?Banka kartı değil mi bu?İçinde para yoksa bir manası yok yani.65tl ye paket yukluycem ininal kartımdan kartımda 2.34tl var acaba bu yüzden mi paket yüklemiyor 65tl hatırdan karta yükleyebilir miyim paketi
Paparada var bende ama telefon uygulaması olması kötü markette falan harcama yapamıyor ininal ile markette falanda harcama yapıyorumİninal kart ön ödemeli karttır. Bir şey için ödeme yapacağınız zaman kart bakiyenizde o tutar olması gerekir.
Ayrıca Papara ya geçmenizi öneririm. Aylık ücreti kart ücreti vs. yok. Transferler vs. ücretsiz. Bir çok cashback kampanyası bulunuyor.
İninal devri Papara dan sonra bitti açıkçası.
65tl yüklüyum ben o zaman karta sonra paketi almıyımAnlamadım hocam.Kartında 2.34 TL varsa nasıl 65 TLlik bir şey alabilirsin ki?Banka kartı değil mi bu?İçinde para yoksa bir manası yok yani.
Nasıl hocam anlamadım?Paparada var bende ama telefon uygulaması olması kötü markette falan harcama yapamıyor ininal ile markette falanda harcama yapıyorum
Paparanın mobil uygulaması bulunuyor ve markette istediğin gibi fiziksel / temassız ödeme yapabilirsin papara kart ile.Paparada var bende ama telefon uygulaması olması kötü markette falan harcama yapamıyor ininal ile markette falanda harcama yapıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
65tl yüklüyum ben o zaman karta sonra paketi almıyım
Tamam o Zaman ben yanımda telefon olmadığında harcama yapamam diye dedimNasıl hocam anlamadım?
Papara mobil uygulaması var evet, bir çok işlemi uygulama üzerinden gerçekleştiriyoruz.
Papara kart ile de istediğim yerde ödeme yapabiliyorum.
Papara kart nerden alınıyor uygulaması var bende hesabında parada varPaparanın mobil uygulaması bulunuyor ve markette istediğin gibi fiziksel / temassız ödeme yapabilirsin papara kart ile.
Telefonun yanında bulunmasına gerek yok. Papara kart var aynı İninal daki gibi. Papara hesabında bakiye oldukça istediğin her yerde kart ile ödeme yapabilirsin.Tamam o Zaman ben yanımda telefon olmadığında harcama yapamam diye dedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Papara kart nerden alınıyor uygulaması var bende hesabında parada var
Tamam hocam anladım şimdiTelefonun yanında bulunmasına gerek yok. Papara kart var aynı İninal daki gibi. Papara hesabında bakiye oldukça istediğin her yerde kart ile ödeme yapabilirsin.
Uygulamasını indirip üye olup kart isteyebilirsin. Ücretsiz şekilde basılıp adrsine gönderiyorlar. Tahmini 1-3 hafta arasında gelir. Bazen unutuyorlar yoğunluktan mail atınca 2 3 gün sonra geliyor.Tamam hocam anladım şimdi
kartınızda para olmadan yükleme yapmaz para yükledikten sona deneyin65tl ye paket yukluycem ininal kartımdan kartımda 2.34tl var acaba bu yüzden mi paket yüklemiyor 65tl karta yüklesem paketi yüklermi Turkcell
Üyeyim zaten uygulamayaUygulamasını indirip üye olup kart isteyebilirsin. Ücretsiz şekilde basılıp adrsine gönderiyorlar. Tahmini 1-3 hafta arasında gelir. Bazen unutuyorlar yoğunluktan mail atınca 2 3 gün sonra geliyor.
Tamamdır denerimkartınızda para olmadan yükleme yapmaz para yükledikten sona deneyin
Kartın şifresi ile uygulama şifresi aynımıUygulamasını indirip üye olup kart isteyebilirsin. Ücretsiz şekilde basılıp adrsine gönderiyorlar. Tahmini 1-3 hafta arasında gelir. Bazen unutuyorlar yoğunluktan mail atınca 2 3 gün sonra geliyor.
Hayır. Kart şifresi ayrı olarak belirleniyor.Kartın şifresi ile uygulama şifresi aynımı