GameSatış'tan sattığım hesap geri çekilmiş.

Geri çekilmeden kastınız bilgilerin değişmesi vs mi?
Evet.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dava edilmeyi hakettiğimi pek düşünmüyorum. Benim çekip çekmediğimi kanıtlaması gerekmez mi?
Yeterli kanıtı olmasa bile dava açabilir, kanıtlar yargıç tarafından yetersiz gözükürse dava düşürülür zaten.

Dava açılacağını sanmıyorum 1-2 yıl bu işin içindeydim adamlar milleti dolandırdığı halde dava edilmiyordu sadece sözde yani.

Dava edilmeyi hakettiğimi pek düşünmüyorum. Benim çekip çekmediğimi kanıtlaması gerekmez mi?
Ama sonuçta müşterinin eli boş kaldı, eğer hesabın çekildiğini kanıtlarsa sen veya bir başkası olması gerekmez müşterin böyle diyecek hesabı bana kim sattı sen bitti sorumluluk almalısın.

Evet.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yeterli kanıtı olmasa bile dava açabilir, kanıtlar yargıç tarafından yetersiz gözükürse dava düşürülür zaten.
+ avukat parası vs onun dübürüne monte edilir + hırsızlıkla suçlandıgın için manevi tazminat davası açarsın felan da felan uzar gider korkma seni bağlayan bişey yok @Marku karlı bile cıkarsın o işten hangi oyun için alım satım yaptınız onu da bilmiyorum ama çopu oyunda hesap satışı yasak hesap ta tamamen kapatılır bu arada siber polis ip log kayıtlarını istediği anda :D

Dava açılacağını sanmıyorum 1-2 yıl bu işin içindeydim adamlar milleti dolandırdığı halde dava edilmiyordu sadece sözde yani.
Game Satış gibi sitelerde kimlik doğrulaması gibi bir sistemleri yok, olamazda. Olsa da sızıntı Mernis verilerinden yapabilirler, bildiğim kadarıyla bu da yasal değil.

Game Satış gibi sitelerde kimlik doğrulaması gibi bir sistemleri yok, olamazda. Olsa da sızıntı Mernis verilerinden yapabilirler, bildiğim kadarıyla bu da yasal değil.
Kimliğini yazıyorsun diye biliyorum ama gene fasa fiso dolandırılma platformu.

Kimlik bilgisi olmadığı için VPN gibi yöntemlerle ip adresini vs. de değiştirebiliyorsun.

yok be nere dava ediyor gamesatıs gibi siteler biz sorumluluk almayız diyor hesap alım satımı zaten oyun tarafından yasak eee illegal eylemden legal fayda saglayamaz ki hesap hırsızlıgı adı altında sikayetçi olablr e hesap adamın da değil bi halt edemez zaten bas bas bağırıyoruz 2. el hesap alınmaz diye dinleyen yok 1 ton game satıs dava konusu oldu yav :)

Ama sonuçta müşterinin eli boş kaldı, eğer hesabın çekildiğini kanıtlarsa sen veya bir başkası olması gerekmez müşterin böyle diyecek hesabı bana kim sattı sen bitti sorumluluk almalısın.
Hocam alıcın da alması gereken sorumluluk olduğunu düşünüyorum. Kendisi bana sormuyor ki senin mi hesap diye.

Geri