Yardım Xiaomi 12 pro mu S22 mi ?

Reaksiyon skoru
64
Arkadaşlar aranızda Xiaomi 12 pro kullanan var mı ? Varsa negatif yönleri nelerdir acaba ? Daga önce hiç Miui telefon kullanmadım Miui nasıldır ? Çok fazla bug ve hata var mı ?

Telefon alacağınız için mi soruyorsunuz yoksa keyfi mi ? aynı konuyu S22 içinde açtınız.

S22 veya 12 pro alacağım çok kararsızım
Aralarında 10K fiyat farkı var. Xiaomi 12 pro yerine S22 ultra öneririm.
25K verip sorunlu arayüz kullanmak kimse istemez. Her güncellemede yeni hatalar, ısınma sorunları, batarya sorunları vs vs. Kendi arayüzünde reklam çıkması ayrı bir olay.
xiaomi bile 12S serisinin tanıtımında 12 serisinin ısındığını kabul etti.

S22 Ultra veya S21 Ultra tercih etmeni öneririm.

Aralarında 10K fiyat farkı var. Xiaomi 12 pro yerine S22 ultra öneririm.
25K verip sorunlu arayüz kullanmak kimse istemez. Her güncellemede yeni hatalar, ısınma sorunları, batarya sorunları vs vs. Kendi arayüzünde reklam çıkması ayrı bir olay.
xiaomi bile 12S serisinin tanıtımında 12 serisinin ısındığını kabul etti.

S22 Ultra veya S21 Ultra tercih etmeni öneririm.
S22 ultra tasarımı cidden hoşuma gitmiyor tuğla gibi bir tasarıma sahip bu yüzden s22 veya 12 pro diye düşünmüştüm.Android bir cihaz kullanmak istiyorum.Ve bu konuda en iyileri bence Samsung ve Xiaomi

Xiaomi yazılımı sıkıntılı biraz, sıfır alacaksan S22 Ultra daha iyi olur

Sıfır alacağım fiyatı önemli değil
Post automatically merged:

Xiaomi yazılımını neden kimse beğenmiyor ? Biraz daha açıklık getirebilir misiniz ?

S22 bence. Xiaomi kullandım redmi note 9 ancak yazılımı pek hoşuma gitmedi. Samsung yada applecıyım.

S22 ultra tasarımı cidden hoşuma gitmiyor tuğla gibi bir tasarıma sahip bu yüzden s22 veya 12 pro diye düşünmüştüm.Android bir cihaz kullanmak istiyorum.Ve bu konuda en iyileri bence Samsung ve Xiaomi
En iyisi falan değil xiaomi. Android tarafından en sorunsuz google serisi, oneplus, samsung daha aklıma gelmedi aklıma gelse kesin xiaomiden iyi bir arayüzdür.
S22 Ultra tasarımı hoşunuza gitmiyor ise S21 Ultra öneririm. Kamera açısından S22 Ultradan farkı yok denebilir aynı sensörleri kullanıyorlar.
Performans tarafında S22 Ultradan geride ama gündelik kullanımda fark edilmez.

Xiaomi yazılımını neden kimse beğenmiyor ? Biraz daha açıklık getirebilir misiniz ?
Şuan yazılım kötü değil bug vs. yok ama bazı telefonlarda yazılım sıkıntı çıkarabiliyor ama şuan beğeniyorum Xiaomi'yi

Çok ısınma oluyor, ve başıma gelen bir olayı anlatayım, telefon rastgele bir gün kapandı ve tekrar açılmadı, konusunu da açmıştım hatta. Tekrar yazılım attırdım öyle açıldı ve içindeki her şey gitti

En iyisi falan değil xiaomi. Android tarafından en sorunsuz google serisi, oneplus, samsung daha aklıma gelmedi aklıma gelse kesin xiaomiden iyi bir arayüzdür.
S22 Ultra tasarımı hoşunuza gitmiyor ise S21 Ultra öneririm. Kamera açısından S22 Ultradan farkı yok denebilir aynı sensörleri kullanıyorlar.
Performans tarafında S22 Ultradan geride ama gündelik kullanımda fark edilmez.
Açıkçası bence Google berbat ben Saf android arayüzü kullanıyorum ve bu yazılım bence hiç yenilikçi ve hoş değil

Geri