valorant fps düşüklüğü

ennoxreal

80+
Reaksiyon skoru
13
valorantta normalde 300 fps alırken mouseyi çevirdiğimde anlık böyle fps 200den aşağı düşüyor (0.5 saliseliğine) sonra geri çıkıyor ama sürekli çevirdiğimde 200 fps altı oluyor bazen normalde 300 fps alıyorum ekran kartım rx6600 bunun çözümü ne olabilir yardımcı olur musunuz

alakasız olacak ama monitör kaç hz
144 hz ise zaten 200fps ile 300fps nin farkı yok bence

valorantta normalde 300 fps alırken mouseyi çevirdiğimde anlık böyle fps 200den aşağı düşüyor (0.5 saliseliğine) sonra geri çıkıyor ama sürekli çevirdiğimde 200 fps altı oluyor bazen normalde 300 fps alıyorum ekran kartım rx6600 bunun çözümü ne olabilir yardımcı olur musunuz
işlemciniz nedir? imzadaki sistemle +300 alıyorum 250 altınada düştüğüne şahit olmadım sizinki işlemci kaynaklı olabilir belki de

Hangi görüntü ayarlarinda oynuyosunuz hocam

Hangi görüntü ayarlarinda oynuyosunuz hocam
1920x1080
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

işlemciniz nedir? imzadaki sistemle +300 alıyorum 250 altınada düştüğüne şahit olmadım sizinki işlemci kaynaklı olabilir belki de
i3 12100f

alakasız olacak ama monitör kaç hz
144 hz ise zaten 200fps ile 300fps nin farkı yok bence
biliyorum ama sinirimi bozuyor

1920x1080

i3 12100f

normal o değerleri alman dostum, sinirini bozuyorsa bende olduğu gibi fps ni kapatmanı öneririm, oyun kasarsa anlarsın zaten, ben kapalı kullanıyorum.

1920x1080

i3 12100f

Ani reflekste normal bir şey bu

knk bak bu benim teorim pek bir dayanağım yok ama oyunda önünde normal durup karşıya bakıyorken pek bir şey(haraketli nesne)olmuyor fakat ekranı döndürdüğünde bi anda tüm pixelller değişiyor dolayısıyla bi tık anlık performans düşüyor yani şöyle açıklayayım low ayarda daha az detay var bu da daha az pixel demek ve daha fazla fps mesela bunu denemek için ekranı önce hızlıca sonra yavaş yavaş çevirerek deneyebilirsin mesela -münkünse-çözünürlüğü arttırıp çevir tahminimce daha fazla pixel işleneceğinden daha fazla fps düşer

hdmı mi kullanıyorsunuz yoksa dp mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,300
Üyeler
190,725
Son üye
ahmetzulaci
Geri