sınıfta herkes birbirini tanıyor

umuttt

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,539
9.sınıfım acele etmek istemiyorum ama herkes birbirini tanıyor aynı okullardan geliyorlar benim tanıdığım yok.
tanışmak istiyorum ama rahatsız olurlar diye tanışamıyorum
ne yapmalıyım

İlk hafta kesinlikle tanışmak için işe yarayan yol oyun muhabbeti.
Ciddi anlamda arkadaş buluyorsun ve kankan oluyor genelde o kişi lise hayatında.
Lol valo gta diye gir muhabbete sıra arkadaşından.
Duyan kişi katılıyo ve sakın utangaçlık yapma.
Özellikle de kızlara karşı kasıntı davranma.
Dalgasına muhabbet yap çok arkadaşın olur.

İlk hafta kesinlikle tanışmak için işe yarayan yol oyun muhabbeti.
Ciddi anlamda arkadaş buluyorsun ve kankan oluyor genelde o kişi lise hayatında.
Lol valo gta diye gir muhabbete sıra arkadaşından.
Duyan kişi katılıyo ve sakın utangaçlık yapma.
Özellikle de kızlara karşı kasıntı davranma.
Dalgasına muhabbet yap çok arkadaşın olur.
tek oturuyorum :(

git bence büyük abilerinle takılmaya çalış ilk önce. Zaten yanlarında dolaş ister istemez muhabbete dahil ederler seni. Soru fln soruyoruz bizden küçük yeni gelenlere. muhabbet ediyoruz yabancı kalmasınlar diye sizinkilerde öyle yapar büyük ihtimal. yada git kantinciyle samimiyetini arttır sürekli kantinde takıl zaten ister istemez sosyalleşirsin. Hemde kızlar çok geliyor kantine seni beğenen gıcır kızlar çıkabilir ordan yada senin gözüne kestirebileceğin.

Bunlar kesinlikle sağlam tavsiyelerdir okulda adın olsun ismin duyulsun istiyosan boş beleş herkesle muhabbetini açmaya çalış ilerde çok lazım olacaktır. Boş boş beni linçleyenler gelmeden kaçayım ama dediklerime kulak as kardeşim. lisede 5.yılım tabikide en iyisini ben bilcem.

Tek takılmak daha iyidir. Gereksiz ve şahsiyetsiz kişilerden kurtulmuş olursun. Tek odak noktan derslerin ve hayattaki başarın olsun.

9.sınıfım acele etmek istemiyorum ama herkes birbirini tanıyor aynı okullardan geliyorlar benim tanıdığım yok.
ne yapmalıyım
bende bu dönem başladım hiç tanıdık yokdu okulda ama şuan sınıfta çoğu kişiyle konuşuyorum

ne yapmalıyım
11. Sınıf olarak şunu söyleyeyim. Herkes birbirini tanıyorsa büyük ihtimal yalnız kalacaksın. Ben 9. sınıftayken kimse birbirini tanımadığı için arkadaşlarım olmuştu hemen fakat şimdi 11. sınıfa geçtim sınıflar değişti herkes birbirini tanıyor fakat benim eski sınıfımdan kimse olmadığı için ben yalnız kaldım olay tamamen bu :) Ama birbirlerini tanıyolar diye tanışamazsın diye bişey yok, gir laf arasına sohbet edersin

Benim zamanımda da buna benzer bir durum vardı ismen biliyorlardı ama yakın değillerdir galiba çok hatırlamıyorum bildiğim konuları hakkında yorumda bulundum bu böylr devam etti kafa yapımız uyuştuğu için artık grup olmuştuk eğer öne çıkan bir özelliğin yoksa bir şey şekilde dahil olman gerekiyor bedende falan futbol oynamak bu işin en kolay yolu olduğunu düşünüyorum

Geri