cfranko
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 12
- Reaksiyon skoru
- 28,618
bence amd dükkanı kapatmalıBen değilim ses driver yüklenemedi hatası bile veriyor nvidia kart alınca hata vermedi.
bence amd dükkanı kapatmalıBen değilim ses driver yüklenemedi hatası bile veriyor nvidia kart alınca hata vermedi.
bence amd nvidia'dan mühendis araklamalıbence amd dükkanı kapatmalı
bence amd nasa’dan bilim adamı kaçırmalıbence amd nvidia'dan mühendis araklamalı
4070 alsa yeterli gelir de kart daha duyurulmadı ne zaman çıkacak ilk sorun.İkinci sorunsa çıktığında olacağı fiyat ve kurdan tl ye dönüşümü.Arkadaşı iki bilinmeyenli denklemi çözmesi için sorunun içine ışınladık resmen408012gb bile alamayabilirsin o bütçeye :/
En çirkin 2 seçenek.Bu serilerin içerisinden asus rog veya gigabyte master alırdım ben.
Bence amd cern de ekran kartı üretimine başlamalıbence amd nasa’dan bilim adamı kaçırmalı
abilere selam hop tatile devamİşlemci de çok ümit le bakıyordum fx serisine dönecek gibi 95 dereceleri görüyor aio ile ve frekans kısıyor umarım bios update ile düzelir.
ohoo hocam 6-12aylık bir serüvenden bahsediyoruz yazın başlangıcından sonuna kadarki dönemde dolar 4-5tl arttı4070 alsa yeterli gelir de kart daha duyurulmadı ne zaman çıkacak ilk sorun.İkinci sorunsa çıktığında olacağı fiyat ve kurdan TL ye dönüşümü.Arkadaşı iki bilinmeyenli denklemi çözmesi için sorunun içine ışınladık resmen![]()
abilere selam hop tatile devam
OLM ADAMIN 12900K'SI 90 DERECE ÇALIŞIYO PKAEJHYDLŞGJHAKŞLHJSAKLŞGJAKLŞİşlemci de çok ümit le bakıyordum fx serisine dönecek gibi 95 dereceleri görüyor aio ile ve frekans kısıyor umarım bios update ile düzelir.
12900k düşünsün onu da bananeohoo hocam 6-12aylık bir serüvenden bahsediyoruz yazın başlangıcından sonuna kadarki dönemde dolar 4-5tl arttı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
OLM ADAMIN 12900K'SI 90 DERECE ÇALIŞIYO PKAEJHYDLŞGJHAKŞLHJSAKLŞGJAKLŞ