🔥Yeni RTX 4000 serisi kartlar, yeni DLSS 3.0 duyuruldu.😍

bence amd dükkanı kapatmalı
İşlemci de çok ümit le bakıyordum fx serisine dönecek gibi 95 dereceleri görüyor aio ile ve frekans kısıyor umarım bios update ile düzelir.

408012gb bile alamayabilirsin o bütçeye :/
4070 alsa yeterli gelir de kart daha duyurulmadı ne zaman çıkacak ilk sorun.İkinci sorunsa çıktığında olacağı fiyat ve kurdan tl ye dönüşümü.Arkadaşı iki bilinmeyenli denklemi çözmesi için sorunun içine ışınladık resmen :ROFLMAO:

İşlemci de çok ümit le bakıyordum fx serisine dönecek gibi 95 dereceleri görüyor aio ile ve frekans kısıyor umarım bios update ile düzelir.
abilere selam hop tatile devam

4070 alsa yeterli gelir de kart daha duyurulmadı ne zaman çıkacak ilk sorun.İkinci sorunsa çıktığında olacağı fiyat ve kurdan TL ye dönüşümü.Arkadaşı iki bilinmeyenli denklemi çözmesi için sorunun içine ışınladık resmen :ROFLMAO:
ohoo hocam 6-12aylık bir serüvenden bahsediyoruz yazın başlangıcından sonuna kadarki dönemde dolar 4-5tl arttı :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

abilere selam hop tatile devam
OLM ADAMIN 12900K'SI 90 DERECE ÇALIŞIYO PKAEJHYDLŞGJHAKŞLHJSAKLŞGJAKLŞ

ohoo hocam 6-12aylık bir serüvenden bahsediyoruz yazın başlangıcından sonuna kadarki dönemde dolar 4-5tl arttı :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

OLM ADAMIN 12900K'SI 90 DERECE ÇALIŞIYO PKAEJHYDLŞGJHAKŞLHJSAKLŞGJAKLŞ
12900k düşünsün onu da banane

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,666
Üyeler
186,925
Son üye
diorr