Neler Yeni

Öneri Nvidia GeForce RTX 5070 Ti

Merdo.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
609
İsim
Mert Camran
RX 7900XT 20GB ekran kartını alıp keyfinize bakın :)

asko56

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Beko31
Bunlar trdeki gibi 35k lansman fiyatiyla cikanlar 1 dakkada yokoldu hepsi

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Mehmet Erdem
Stoklar bir anda bitti çünkü. Newegg falan direkt out of stock oldular.
Mesaj otomatik birleştirildi:

asus pirime gibi alt kalite ürün ile msı gaming trio aynı fiyat komedi
Prime 48.999 şuan. Kendimce bir bot yaptım tüm sitelere saat başı bakıp 50 altındaki fiyatları bana mail atıyor :D

asko56

80+ Silver
Stoklar bir anda bitti çünkü. Newegg falan direkt out of stock oldular.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Prime 48.999 şuan. Kendimce bir bot yaptım tüm sitelere saat başı bakıp 50 altındaki fiyatları bana mail atıyor :D
düşün yanni 35k ya direk saniyeler içinde çekmeleri ne kadar kolay adamlar 10-0 önde başlıyor birde bot yok diyorlar adamın hesabı o sitede hazır ise linke tıklayıp alması 2 dk

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Beko31
fiyatlar sadece trde böyle güzelleme yapmayin bulgaristanda 48 50bin tl civarına 5080 dolu hadi burda bulun
Tr guzellemesi yapmiyorum kardesim fiyatlari gosterdim sana 1450 eurodan basliyor TL'ye cevir bakalim kac oluyor istersen tek tek avrupadaki siteleri atayim sana kontrol et 1200 euro olanlar su gibi gitti az once baktigimda trde 48 bine vardi 1250 euro gibi bir seye tekabul ediyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Mehmet Erdem
düşün yanni 35k ya direk saniyeler içinde çekmeleri ne kadar kolay adamlar 10-0 önde başlıyor birde bot yok diyorlar adamın hesabı o sitede hazır ise linke tıklayıp alması 2 dk
Ben pandemi dönemimde Amazon'dan bot ile ekran kartı almıştım. Bizim TR siteler için bot bulamadım o nedenle işimde kullandığım bir otomasyon yazılımında ufak bir senaryo yazdım. Siteleri dolaşıp bilgi veriyor sadece.

asko56

80+ Silver
Ben pandemi dönemimde Amazon'dan bot ile ekran kartı almıştım. Bizim TR siteler için bot bulamadım o nedenle işimde kullandığım bir otomasyon yazılımında ufak bir senaryo yazdım. Siteleri dolaşıp bilgi veriyor sadece.
o bile diger kullanıcılardan öne atıyor seni ben tüm siteleri sürekli takip edemem ki üstüne fiyat sana özel mail geliyor onu tıklayıp almak senin için 2 dk benim o ürünü görüp bakana kadar sepete ekleyip alana kadar bitimş olucak

Top Bottom