asus pirime gibi alt kalite ürün ile msı gaming trio aynı fiyat komediAlıntıyı görüntüleFiyatlarin sadece trde yuksek oldugunu saniyorsaniz yaniliyorsunuz malasef yurt disi fiyatlarida 1450 eurodan basliyor hatta bakinca kimi tr fiyatlari daha uyguna geliyor
Prime 48.999 şuan. Kendimce bir bot yaptım tüm sitelere saat başı bakıp 50 altındaki fiyatları bana mail atıyorasus pirime gibi alt kalite ürün ile msı gaming trio aynı fiyat komedi
düşün yanni 35k ya direk saniyeler içinde çekmeleri ne kadar kolay adamlar 10-0 önde başlıyor birde bot yok diyorlar adamın hesabı o sitede hazır ise linke tıklayıp alması 2 dkStoklar bir anda bitti çünkü. Newegg falan direkt out of stock oldular.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Prime 48.999 şuan. Kendimce bir bot yaptım tüm sitelere saat başı bakıp 50 altındaki fiyatları bana mail atıyor![]()
Tr guzellemesi yapmiyorum kardesim fiyatlari gosterdim sana 1450 eurodan basliyor TL'ye cevir bakalim kac oluyor istersen tek tek avrupadaki siteleri atayim sana kontrol et 1200 euro olanlar su gibi gitti az once baktigimda trde 48 bine vardi 1250 euro gibi bir seye tekabul ediyorfiyatlar sadece trde böyle güzelleme yapmayin bulgaristanda 48 50bin tl civarına 5080 dolu hadi burda bulun
7900 xtx veya xt iyi zaten şuanRX 7900XT 20GB ekran kartını alıp keyfinize bakın![]()
Ben pandemi dönemimde Amazon'dan bot ile ekran kartı almıştım. Bizim TR siteler için bot bulamadım o nedenle işimde kullandığım bir otomasyon yazılımında ufak bir senaryo yazdım. Siteleri dolaşıp bilgi veriyor sadece.düşün yanni 35k ya direk saniyeler içinde çekmeleri ne kadar kolay adamlar 10-0 önde başlıyor birde bot yok diyorlar adamın hesabı o sitede hazır ise linke tıklayıp alması 2 dk
o bile diger kullanıcılardan öne atıyor seni ben tüm siteleri sürekli takip edemem ki üstüne fiyat sana özel mail geliyor onu tıklayıp almak senin için 2 dk benim o ürünü görüp bakana kadar sepete ekleyip alana kadar bitimş olucakBen pandemi dönemimde Amazon'dan bot ile ekran kartı almıştım. Bizim TR siteler için bot bulamadım o nedenle işimde kullandığım bir otomasyon yazılımında ufak bir senaryo yazdım. Siteleri dolaşıp bilgi veriyor sadece.
900 euroya 7900xtx buldum alip almamakla kararsizim amdnin yeni ekran kartlarinida merak ediyorum7900 xtx veya xt iyi zaten şuan
Yurt dışında 950 euroya asrock phantom var bedava bence hangi ulkedesin900 euroya 7900xtx buldum alip almamakla kararsizim amdnin yeni ekran kartlarinida merak ediyorum