Neler Yeni

Öneri Nvidia GeForce RTX 5070 Ti

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Mehmet Erdem
su an tum dunyada halıhazırda herkes haykırıyor zaten kımseye bu ekran kartlarını almayın dıyorlar cunku msrp 750 dolar demek o demek onlar ıcınç 750 dolar cıvarı beklıyorlar kartları hep boyle oldu adamlar ıcın sımdı 900 dolara dayandı herkes cok kotu sekılde elestırdı. bıze adamlar 1400 dolara cıkartıyor bız sesımızı cıkartınca turkıye ıs ne beklıyorsunuz oluyorr sıgorta cart denıyor bence bu tartısmalar anlamsız bu kartın edecegı maxımum para 1turkıye ıcın 1000 dolardır hıcbır satıcıya bu kart 750 dolardan gıtmıyor herkese alt fıyattan gıdıyor ustune kar eklıyorlar gıder eklıyorlar 1000 dolara da razıyız o da turkıye oldugu ıcın yurtdısında 1000 dolar desen mıllet ayaklanırdı 900 dolarda kafayı yedıler
İşte bu yüzden durumu yetkili merciilere iletmeliyiz. bizim vatandaş olarak şuan tek yapabileceğimiz bu ve tabii ki ürünleri satın almamak en yapılması gereken 1. şey.

musti_123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
mustibaba
İşte bu yüzden durumu yetkili merciilere iletmeliyiz. bizim vatandaş olarak şuan tek yapabileceğimiz bu ve tabii ki ürünleri satın almamak en yapılması gereken 1. şey.
ben de onu dıyorum zaten eger fıyatlara kılıf arancaksa her turlu aranır yok calısanın bebek bezı yok maması cart curt dıyerek ıstedıgımız tek bır sey var oyun oynamak onu da oynayamıyoruz

oguuzysr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
592
İsim
Oğuz

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
714
İsim
Kerem Eldes
Aynı yolda ilerliyorum gerçi 2k için abartı olur bana xt yeterli gibi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İyi denk gelmiş he 😁
Bence olmaz, hele ray tracing açmak gibi bir hayal varsa. He aradaki 10k ya değer mi ondan ben de çok emin değilim? Ama şu şekilde bakıyorum bu kadar para vermeyi göze almışken "High End" bir pc toplamak istiyorum. He oynanacak oyuna göre düz xt yeterli olur muhtemelen, zaten sıfır 35k olan 4070tis den 1 parmak önde ray tracing açılmazsa ama bu kartlar bence ray traycing açılacak kartlar değil. Böyle bir dert yoksa en mantıklı seçenek 7900xt

30k ya 4080 süper aldım geçen hafta. Kendimi çok şanslı hissediyorum. 😀
hisset zaten kim 30 a sattı keşke ben görseydim :D

asko56

80+ Silver
Bence olmaz, hele ray tracing açmak gibi bir hayal varsa. He aradaki 10k ya değer mi ondan ben de çok emin değilim? Ama şu şekilde bakıyorum bu kadar para vermeyi göze almışken "High End" bir pc toplamak istiyorum. He oynanacak oyuna göre düz xt yeterli olur muhtemelen, zaten sıfır 35k olan 4070tis den 1 parmak önde ray tracing açılmazsa ama bu kartlar bence ray traycing açılacak kartlar değil. Böyle bir dert yoksa en mantıklı seçenek 7900xt

amd de driverlar çok geç geliyor nvdia 1 haftada 3 defa update geldi nvdia ürünleri ile sürekli güncel kalıyorsun amd ile 2 ayda bir opsiyonel güncelleme alıyorsun stabilde olmayabiliyor whql degil

oguuzysr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
592
İsim
Oğuz

1 ay bekledim hocam arkadaştan aldım, kendisi 5090 aldı.

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
714
İsim
Kerem Eldes
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Father
Arkadaşlar cimere şikayet edin edebildiğimiz her yere şikayet edin bu varoş sermayesiz küçük firmalar kendi aralarında anlaşıp fiyatı yüksek tutuyor ağlamazsaniz kimse fiyatları gerçek değerine çekmez şikayet edin kime ediyorsaniz edin malıye bakanlık cimer polis emniyet aklınıza nere gelirse

asko56

80+ Silver

NanyaRevB

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
579
İsim
TAHA KOÇAK
Şikayetimizi yaptık.

1740132305715.png

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Beko31
1000037982.jpg
Fiyatlarin sadece trde yuksek oldugunu saniyorsaniz yaniliyorsunuz malasef yurt disi fiyatlarida 1450 eurodan basliyor hatta bakinca kimi tr fiyatlari daha uyguna geliyor

Top Bottom