Tilsch
80+ Bronze
Yok hocam.3000 serisi kartlarda dlss 3 olacak mı?
Yok hocam.3000 serisi kartlarda dlss 3 olacak mı?
Üretçekmis söz verdi 16k 360 fpsAMD ye dediniz mi hocam,üretecek miymiş?
3050 falan yararlanamayacak yani? Emin misiniz.Yok hocam.
Nvidia 2000 ve 3000 serisine de çıkarıyorum kardeşim demediği sürece 4000 serisine özel.3050 falan yararlanamayacak yani? Emin misiniz.
NVIDIA yapmaz öyle bir adamlık. AMD FSR 3.0 yayınlayınca NVIDIA kullanıcılarına da sunarsa belki o zaman yapar.Nvidia 2000 ve 3000 serisine de çıkarıyorum kardeşim demediği sürece 4000 serisine özel.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ama fazla umutlanmayın derim.
Umarım AMD sağlam bir karşılık verir de bir şeyler yapmak zorunda kalırlar.NVIDIA yapmaz öyle bir adamlık. AMD FSR 3.0 yayınlayınca NVIDIA kullanıcılarına da sunarsa belki o zaman yapar.
Hocam bazı duyumlarım var ama kesinliği yok. Büyük bir şey gelebilir.Umarım AMD sağlam bir karşılık verir de bir şeyler yapmak zorunda kalırlar.
okumaya çok üşendim kısa mesaj ne acaba?Yeni oyuncağın test haberleri düşmeye başlıyor
DF Raporuna Göre RTX 4090, Cyberpunk 2077'de 3090Ti'dan 2,5 Kat Daha Hızlı | Donanim Arşivi
Görünüşe göre Digital Foundry, yeni duyurulan GeForce RTX 4090 grafik kartını (Ada Lovelace mimarisine dayalı) ve NVIDIA DLSS 3'ü ilk elde edenlerden biri oldu.donanimarsivi.com
bence de öyle ben sadece onların bahanelerini aktardım
Öyle bir şey varsa umarım sert bir tepkiyle karşılaşırlar.Her ne kadar bu ürünleri alıyorsak da nimetlerinden faydalanmak için alıyoruz.
DLSS3 4090 da DLSS2 ye göre %150 daha fazla performans veriyoormuş RT ve DLSS desteğinin kapalı olduğu hale kıyasla.4090 DLSS3 de 3090Tİ DLSS2 ye kıyasla %250 fark varmış.(TESTLER 4K DA)okumaya çok üşendim kısa mesaj ne acaba?
Mesaj otomatik birleştirildi:
bence de öyle ben sadece onların bahanelerini aktardım
Çok net bence çünkü Eth mining bitti, şuan ucuza 2000 ve 3000 serisi kartlar alınabiliyor ve bu kartlar günümüz için gayet güçlüler. Ben tüm 2000 ve 3000 serisi kartları kullandım, 2060 bile iş görüyor; daha üst seviye karta ihtiyacı olan, 2080/Super, 3060Ti,3070Ti alır keyfine bakar. bu haldeyken bir çok insan gereksiz yere zamlı 4000 serisini almak istemezdi normal de ama bu Dlss 3.0'ı 3000 ve 2000 serisine vermeyerek bunun önüne geçip zamlı ekran kartı satmaya çalışıyor. Nvidia güzel teknolojiler geliştirip - hoş tabi hala 80'lerden kalma 8 pin yuvasını yeni yeni bırakıyoruz- , güzel ekran kartları sunsa da yıllardır böyle bencil satış stratejileri izliyor.Öyle bir şey varsa umarım sert bir tepkiyle karşılaşırlar.Her ne kadar bu ürünleri alıyorsak da nimetlerinden faydalanmak için alıyoruz.