Ekran kartı için.Sistem için mi yoksa ekran kartı için mi 15-20k
Ekran kartı için.Sistem için mi yoksa ekran kartı için mi 15-20k
Temizinden 6070 16gb iş görür.işte bu yüzden 6000 serisini bekleyeceğim saf performans da hem daha üstü olacak hemde 6070 mesela 5080 ti filan ezecek.
Hocam sabrederim ben derseniz paranızı TL hariç bir şekilde bulundurmanız yararınıza olur.Belki bütçeniz 4070 e yetebilir,ama emin değil ne olacağını bilemem.Dediğim gibi paranız değer kaybetmesin bence.Ekran kartı için.
Nvidia 3000 serisine de getiriyoruz derse kullanırsınız ama şimdilik 4000 serisine özel.Dlss 3.0 3050 ti kartta felan kullanılır mı sadece 4000 serisine mi özel?
abi 4000 serisini almak lüks 13.nesil veya Ryzen 7000 + DDR5 sistem almak gibiHocam sabrederim ben derseniz paranızı TL hariç bir şekilde bulundurmanız yararınıza olur.Belki bütçeniz 4070 e yetebilir,ama emin değil ne olacağını bilemem.Dediğim gibi paranız değer kaybetmesin bence.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Nvidia 3000 serisine de getiriyoruz derse kullanırsınız ama şimdilik 4000 serisine özel.
Ama fazla umutlanmayalım.Hadi inşallah
Hocam çok kararsız kaldım sormayın ya. Şu anda 3080 kullanıyorum ama aynı fiyata hem dlss3 destekleyen hem de daha fazla performans veren bir kart almak hoş olur.Hocam sabrederim ben derseniz paranızı TL hariç bir şekilde bulundurmanız yararınıza olur.Belki bütçeniz 4070 e yetebilir,ama emin değil ne olacağını bilemem.Dediğim gibi paranız değer kaybetmesin bence.
4000 serisi için DDR5 şartı var mı?abi 4000 serisini almak lüks 13.nesil veya Ryzen 7000 + DDR5 sistem almak gibi
3080 i satıp mı almayı düşünüyorsunuz.Hocam çok kararsız kaldım sormayın ya. Şu anda 3080 kullanıyorum ama aynı fiyata hem dlss3 destekleyen hem de daha fazla performans veren bir kart almak hoş olur.
4080 12gb'ın vergisiz hali 19k hocamHocam çok kararsız kaldım sormayın ya. Şu anda 3080 kullanıyorum ama aynı fiyata hem dlss3 destekleyen hem de daha fazla performans veren bir kart almak hoş olur.
Yok hocam, eğer öyle bir şey olursa iade edeceğim.3080 i satıp mı almayı düşünüyorsunuz.