Days Gone alınır mı ?

Mr.Bibi

80+
Reaksiyon skoru
8
130 tl suan sizce alınır mı veya Red Dead Redemption 2 parayı saklayıp mi alsam ?

Red Dead Redemption 2 alman çok daha iyi olur ama Days Gone'da boş oyun değil.

rdr2 daha mantıklı arasında. Days gone daha sıkıcı bence.

130 TL suan sizce alınır mı veya Red Dead Redemption 2 parayı saklayıp mi alsam ?
Alınır, benim defalarca bayılarak bitirdiğim bir oyun. Sadece hikaye bir yerlere git-gel ama yine de değer. İlk rdr2 daha mantıklı olur ama.

RDR2'yi oynamış olarak söylüyorum bende arkadaşlarla aynı fikirdeyim. Days Gone'da benim ilgimi çekmiş bir oyun gayet hoşuma gitti fakat bana kalırsa da RDR2'yi tavsiye ederim.

RDR2'yi oynamış olarak söylüyorum bende arkadaşlarla aynı fikirdeyim. Days Gone'da benim ilgimi çekmiş bir oyun gayet hoşuma gitti fakat bana kalırsa da RDR2'yi tavsiye ederim.
ama simdi days gone indirimde rdr2 değil oyuzden simdi days gone alıp indirime girince rdr2 almak mantıklı değil mi

ne zaman zamlanır ki?

Şu anda playstation yayıncı indirimi var. Dolar kuru sabit kalırsa yine 130 TL'lere düşebilir Days Gone. Oyun fiyatları şu an çok değişkenli. Uncharted ön sipariş için 329 TL'ye çıktı ve pek çoğumuz şaşırdık ama Company of Heroes 3 700 TL. God of War hala zam görmedi ama Frostpunk vb oyunlar saçma sapan fiyat zamları gördüler.

Sony şu anda fiyatları eski kura göre sabit tutuyor diye düşünüyorum. Bu oyunlar eski olmasaydı çok ciddi artışlar görebilirlerdi. Kimse hangi oyunun zamlanacağını ön göremez. Tamamiyle firmaların inisiyatifinde.

RDR 2 %50 indirime girdiğinde 144.50 TL'den satılıyor. Steam sonbahar indirimlerinde ben zaten tekrar alabilirim diyorsan Days Gone'ı al. Bu parayı hangisine saklayayım diyorsan RDR2'ye sakla.

Bu tarz oyunların çoğunu oynadım ve çok severim. Ama days gone niyeyse beni sarmadı. 3-4 saat oynayıp sildim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,206,804
Üyeler
193,132
Son üye
meyv
Geri