floscy
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 542
13700k cfrankoya yetmez13700k lazım buna
13700k cfrankoya yetmez13700k lazım buna
bana ezik ürünü yakışmaz 13900k şart13700k lazım buna
Ben yazdım dedim kapatın lan departmanı dediler yok cok para yatırdık flnbence amd dükkanı kapatmalı
İntel yaptı yapacağını.Geçmiş olsun bu arada @somoncumohoo hocam 6-12aylık bir serüvenden bahsediyoruz yazın başlangıcından sonuna kadarki dönemde dolar 4-5tl arttı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
OLM ADAMIN 12900K'SI 90 DERECE ÇALIŞIYO PKAEJHYDLŞGJHAKŞLHJSAKLŞGJAKLŞ
nasip değilmişBen yazdım dedim kapatın lan departmanı dediler yok cok para yatırdık fln
yanına gelemem çünkü vakit daha geç bizi yalnız bırakan uzak mesafe, bu sefer bozamazsın keyfim şahane5000 serisine kadar değişmem çok maliyetli
Rog'un 3000 serisi 4000 serisinden bariz daha şık. 4000 serisinin hadi arkası neyse iyi diyelim o ön taraf ne be?Tamam knk.
olm dedim ya tost makinası yapmışlar diye dümdüz her yeri maynkraft yapmışlarRog'un 3000 serisi 4000 serisinden bariz daha şık. 4000 serisinin hadi arkası neyse iyi diyelim o ön taraf ne be?
Bu mu "en iyi" oyuncu markasının yaptığı design? Hahahhahahahholm dedim ya tost makinası yapmışlar diye dümdüz her yeri maynkraft yapmışlar
olm dedim ya tost makinası yapmışlar diye dümdüz her yeri maynkraft yapmışlar
off evga olcaktı şimdiBu mu "en iyi" oyuncu markasının yaptığı design? Hahahhahahahh
aha işte tam bu bunun kafa dizaynı ile aynı