Bu sistem alınır mı ve sizce hangi monitör?

necayev

80+
Reaksiyon skoru
3
Herkese merhabalar. Oğlum için bu sistemi almayı düşünüyorum. Liseye başladı.3,4 sene götürsün istiyorum. sistemin cezbeden tarafı 12 ay vadesiz taksit olayı. bu sistemi alırsam sizce hangi monitörü almalıyım? ya da şu sistemi al dediğiniz bir öneriniz var mı? kendim toplayamayacağımdan hazır sisteme yöneldim. bir de bu sistemde wifi yok galiba değil mi? teşekkür ederim

Herkese merhabalar. Oğlum için bu sistemi almayı düşünüyorum. Liseye başladı.3,4 sene götürsün istiyorum. sistemin cezbeden tarafı 12 ay vadesiz taksit olayı. bu sistemi alırsam sizce hangi monitörü almalıyım? teşekkür ederim
Sistem ne
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Herkese merhabalar. Oğlum için bu sistemi almayı düşünüyorum. Liseye başladı.3,4 sene götürsün istiyorum. sistemin cezbeden tarafı 12 ay vadesiz taksit olayı. bu sistemi alırsam sizce hangi monitörü almalıyım? teşekkür ederim
Knk sistemi tahmin mi ediyoruz

Herkese merhabalar. Oğlum için bu sistemi almayı düşünüyorum. Liseye başladı.3,4 sene götürsün istiyorum. sistemin cezbeden tarafı 12 ay vadesiz taksit olayı. bu sistemi alırsam sizce hangi monitörü almalıyım? ya da şu sistemi al dediğiniz bir öneriniz var mı? kendim toplayamayacağımdan hazır sisteme yöneldim. bir de bu sistemde wifi yok galiba değil mi? teşekkür ederim
Knk IPS ve 24 inch tavsiye ederim

valla nasıl güvendiysem sizlere :))

o zaman bu sistem alınabilir diyorsunuz?
https://www.epey.com/monitor/acer-nitro-rg241ypbiipx.html bu monitör güzel ama bütçe belirtin monitör icin

Stok yok bu sistemin

toplam sistem ve monitör için 20 - 22 filan düşünüyorum.

arkadaşlar yardımcı olup şu hazır sistem olur ya da şöyle bişey topla derseniz çok müteşekkir kalırım. yemek bile ısmarlarım :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,300
Üyeler
190,725
Son üye
ahmetzulaci
Geri