Mesleklere ilgi ve yetenegim yok

xfire

80+
Reaksiyon skoru
6
Merhabalar 12.sınıf oldum ve bir hedefim yok.Bİraz araştırınca bulamadım 2709 mesleğe baktım yok.spora ilgim var az çok ama malasef tr sartlari ortada.

illa olmalı knk yaa hayalin yada ilgi alanın fln. Bir insan bu kadar boş hayalsiz yada

Merhabalar 12.sınıf oldum ve bir hedefim yok.Bİraz araştırınca bulamadım 2709 mesleğe baktım yok.spora ilgim var az çok ama malasef tr sartlari ortada.
bilgisayara ilgin varsa az da olsa makinelere ilgin vardır öyle bişiler varmı

illa olmalı knk yaa hayalin yada ilgi alanın fln. Bir insan bu kadar boş hayalsiz yada
Bazen mesleklerle sınırlı kalmamak lazım. İstediğini yapıp kendi mesleğini yaratmak her zaman zevkli olmuştur benim için.
Kısaca freelancer olarak çalışmayı düşünebilirsin.

bilgisayara ilgin varsa az da olsa makinelere ilgin vardır öyle bişiler varmı
PC oynarim ama kodlama ile alakam yok
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bazen mesleklerle sınırlı kalmamak lazım. İstediğini yapıp kendi mesleğini yaratmak her zaman zevkli olmuştur benim için.
Kısaca freelancer olarak çalışmayı düşünebilirsin.
Güzel fikir bazıları da bana böyle demişti 2709 mesleğe baktım çekmedi ilgimi

Kafana takma gün gelir hiç istemediğin işlerde çalışırsın .Hayat işte
Takmak lazım knk 65 yaşına kadar yapma ihtimalin var 65 yaşına kadar sevmediğim işte çalışmak kötü olur

PC oynarim ama kodlama ile alakam yok

Güzel fikir bazıları da bana böyle demişti 2709 mesleğe baktım çekmedi ilgimi

Takmak lazım knk 65 yaşına kadar yapma ihtimalin var 65 yaşına kadar sevmediğim işte çalışmak kötü olur
pc oynamak değil de pc parçalarını iyi bilmek mesela

ilgi anlamında

Spora ilgin varsa spor salonlarında hoca olabilrsin kendi spor salonunu açabilirsin bu meslekler de iş var tabi iyi yaparsan birde ülkeye ayak uydurursan 😉

yapmak istedigin seyi meslek olarak yapamiyorsan yaparken sıkılmayacagın bayılmasan bile eglenebildigin ve yeteneginin oldugu bir meslegi sec ve kazandıgın parayı hobine yatır

Geri