varda tr şartları sporlu meslek lazım bana aslında oturmak sıkıcı geliyorilla olmalı knk yaa hayalin yada ilgi alanın fln. Bir insan bu kadar boş hayalsiz yada
bilgisayara ilgin varsa az da olsa makinelere ilgin vardır öyle bişiler varmıMerhabalar 12.sınıf oldum ve bir hedefim yok.Bİraz araştırınca bulamadım 2709 mesleğe baktım yok.spora ilgim var az çok ama malasef tr sartlari ortada.
Bazen mesleklerle sınırlı kalmamak lazım. İstediğini yapıp kendi mesleğini yaratmak her zaman zevkli olmuştur benim için.illa olmalı knk yaa hayalin yada ilgi alanın fln. Bir insan bu kadar boş hayalsiz yada
PC oynarim ama kodlama ile alakam yokbilgisayara ilgin varsa az da olsa makinelere ilgin vardır öyle bişiler varmı
Güzel fikir bazıları da bana böyle demişti 2709 mesleğe baktım çekmedi ilgimiBazen mesleklerle sınırlı kalmamak lazım. İstediğini yapıp kendi mesleğini yaratmak her zaman zevkli olmuştur benim için.
Kısaca freelancer olarak çalışmayı düşünebilirsin.
Takmak lazım knk 65 yaşına kadar yapma ihtimalin var 65 yaşına kadar sevmediğim işte çalışmak kötü olurKafana takma gün gelir hiç istemediğin işlerde çalışırsın .Hayat işte
pc oynamak değil de pc parçalarını iyi bilmek meselaPC oynarim ama kodlama ile alakam yok
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Güzel fikir bazıları da bana böyle demişti 2709 mesleğe baktım çekmedi ilgimi
Takmak lazım knk 65 yaşına kadar yapma ihtimalin var 65 yaşına kadar sevmediğim işte çalışmak kötü olur
az çok bilgim vardır buda mecburiyetten dolayıpc oynamak değil de pc parçalarını iyi bilmek mesela
ilgi anlamında
E tamam BESYO var. Antrenör olunabilir. Ülkede yaşam zor. Bir meslek bulmak zor değil.varda tr şartları sporlu meslek
Önerin için sağolE tamam BESYO var. Antrenör olunabilir. Ülkede yaşam zor. Bir meslek bulmak zor değil.
yapmak istedigin seyi meslek olarak yapamiyorsan yaparken sıkılmayacagın bayılmasan bile eglenebildigin ve yeteneginin oldugu bir meslegi sec ve kazandıgın parayı hobine yatırMerhabalar 12.sınıf oldum ve bir hedefim yok.Bİraz araştırınca bulamadım 2709 mesleğe baktım yok.spora ilgim var az çok ama malasef tr sartlari ortada.