VatanPC RTX 2060 SİSTEM 8999tl YAPIŞ

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Hocam parçalar nasıl sıfır mı ve kutu durumları nasıl herhangi bir deforme var mı detay verir misin. Keşke bende öyle alsaydım bir yerde toparlardık
Hiç açmadım öylece duruyor ama sıfır kutulu geliyorlar bi problemi yok.

Sadece benimki gelmiş herhalde :D
Alıntıyı görüntüle

Ben aradım direkt demonte istediğimi söyledim. Hemen onaylayıp kargoya verdiler. Benden önce alan arkadaşımın durumu hazırlandı kargoya verilecek durumunda.

Onaylanmayanların hesaplarını ptesi günü inceleyecekler muhtemelen sonra onaylıyacaklar veya dicekler "siz satmak için almıssınız o yüzden iptal etcez" eğer böyle derlerse haklarının olmadığını ve tüketici haklarını maddelerini falan sayın. Benim çünkü basıma geldi öyle sistemimi iptal etmişlerdi. Çok alım yaptıysanız öncdedn süpheli işlemlere düşürüyorlar. Ama ilk defa alıp da onaylanmayan kişiler de var evet. O yüzden korkmaya gerek yok :D
Fotoğraf atarmisin

Hocam valla bilmiyorum benim eva ekran kartımı benden sonra sipariş verene vermişlerdi bana tuf önerdiler mesela almadım. Bu tarz şeyleri maalesef yapıyorlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kutusunda duruyor şu anda
Merkez diye bir şey var sanırım pazartesi yada salı elimde olur benim sistemde

Hayirli olsun abim
Eyw sağol satılığa koydum bakalım bazı x forum ve bizim forum dahi sahibinden fiyat ne olur diyor 13.500 koymuşum ben diyorum teklif verin bana nede olsa 9k aldın 9500 vereyim diyor 😂 cevap verme gereği duymadan engeli basıyorum değişik insan dolu anlamadım gitti.

Evet? Şaşıracak ne var tek tek fiyati 16k'ya yakın yapıyor kampanyadan aldım diye o fiyata koyacak halim yok.
Valla bende bu sistemi aldım siz o fiyata bu sistemi alan keriz bulunca banada haber verin bu yaptığınız çok saçma bir şey kimse zaten tek tek toplamıyor genel olarak kampanyalı sistemlere göre karşılaştırmalı ve Kürşat abim 10 000 den koydu bazı kişiler isi 11 bin 10 bine Kürşat abimden almak varken sizin bu sistemi kimse almaz Bak 3060 sistem 11.5 k ya satıldı demicem çünkü o geçti artık ama daha geçen gün i312100F 3060 14K ya satıldı akıl var mantik var

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,852
Üyeler
185,179
Son üye
fatih2792
Geri