Neler Yeni

VatanPC RTX 2060 SİSTEM 8999tl YAPIŞ

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Valla bende bu sistemi aldım siz o fiyata bu sistemi alan keriz bulunca banada haber verin bu yaptığınız çok saçma bir şey kimse zaten tek tek toplamıyor genel olarak kampanyalı sistemlere göre karşılaştırmalı ve Kürşat abim 10 000 den koydu bazı kişiler isi 11 bin 10 bine Kürşat abimden almak varken sizin bu sistemi kimse almaz Bak 3060 sistem 11.5 k ya satıldı demicem çünkü o geçti artık ama daha geçen gün i312100F 3060 14K ya satıldı akıl var mantik var
Pardonda sizene bundan hocam istersem 100k yazarım keriz vs hayırdır hocam ya başımıza mali müşavir kesildiniz milleti keriz yerine koymalar vs herkes ne haddine bu şekilde yorum yapmak?
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Kürşat Kütükçü reis cidden forumda farklı insanlar var tam olgunlaşmamis veya hayati hala toz pembe görüyorlar yada şuna gelelim herşeyi pahalı ya ülkemizde ses çıkarmayıp benim fiyatima laf atıyorlar :) bu yorumunu bizzat marketten zamlı aldığı ürünler için bakkalciya sorsalar keşke :)

Asi_ruh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Hüseyin
Arkadaşlar bu bilgisayara windows 10 mu 11 mi kurmak gerekir sırf oyun için soruyorum. En düşük gecikme ve yüksek FPS ayrıca stabil olması için ?

Furkanozr

80+ Silver
Pardonda sizene bundan hocam istersem 100k yazarım keriz vs hayırdır hocam ya başımıza mali müşavir kesildiniz milleti keriz yerine koymalar vs herkes ne haddine bu şekilde yorum yapmak?

@Kürşat Kütükçü reis cidden forumda farklı insanlar var tam olgunlaşmamis veya hayati hala toz pembe görüyorlar yada şuna gelelim herşeyi pahalı ya ülkemizde ses çıkarmayıp benim fiyatima laf atıyorlar :) bu yorumunu bizzat marketten zamlı aldığı ürünler içine bakkalciya sorsalar keşke :)
@Kürşat Kütükçü siz söyleyin hocam 13.5 a koymak mantıklı mı yada bu arkadaş kendini çok mu zeki zannediyor

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,632
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

@Kürşat Kütükçü reis cidden forumda farklı insanlar var tam olgunlaşmamis veya hayati hala toz pembe görüyorlar yada şuna gelelim herşeyi pahalı ya ülkemizde ses çıkarmayıp benim fiyatima laf atıyorlar :) bu yorumunu bizzat marketten zamlı aldığı ürünler için bakkalciya sorsalar keşke :)
Herkes isteği fiyatı koyar kimse bişey diyemez satılır satilmaz onun bileceği iş bu al sat işini fazla abartmayalım bence birbirimizi kırmanın bir alemi yok herkesin haklılık payı var herkesin kararına saygı duyalım derim ben

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,632
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
@Kürşat Kütükçü siz söyleyin hocam 13.5 a koymak mantıklı mı yada bu arkadaş kendini çok mu zeki zannediyor
Kardeşim kimse hakkında bişey diyemeyiz herkes özgür kendisi bilir kalbinizi kırmayın ufak şeyler ile takılmayın o kadar zaten oda düşer 13.5 dan 😃 bakar duruma göre günceller

Furkanozr

80+ Silver
Kardeşim kimse hakkında bişey diyemeyiz herkes özgür kendisi bilir kalbinizi kırmayın ufak şeyler ile takılmayın o kadar zaten oda düşer 13.5 dan 😃 bakar duruma göre günceller
Yok hocam adam gelmiş bana olgunlaşmamıs toz pembe hayallerde yaşıyor diyor ben ise sistemini alan keriz varsa haber ver dedim ona bir hakaret ettimmi ? bu arkadaş hem suçlu hem güçlü bunu raporlamak lazım

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,632
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Hayırdır ne için raporladınız ? Ben size hakaret ettimmi asıl hakaret eden sizsiniz
Sistemlerin ederi vardır elbette ki bu konuda haklısın ama yok o böyle koymuş bu böyle koymuş demek hoş olmaz ya dediğim gibi zaten duruma göre o fiyatını günceller

Yok hocam adam gelmiş bana olgunlaşmamıs toz pembe hayallerde yaşıyor diyor ben ise sistemini alan keriz varsa haber ver dedim ona bir hakaret ettimmi ? bu arkadaş hem suçlu hem güçlü bunu raporlamak lazım
Yok bişey yapmaz o arkadaştan da ricam birbirimize karşı söylemlerde sükunetimizi koruyalım kimse kesin haklıdır diyemeyiz olaylara empati ile yaklaşırsak böyle durumlar yaşanmaz

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Ali
Bende 11 e satıyorum diye Furkan laf etmişti başkasına laf etmeyi çok iyi biliyor

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom