Neler Yeni

VatanPC RTX 2060 SİSTEM 8999tl YAPIŞ

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,697
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Hocam parçalar nasıl sıfır mı ve kutu durumları nasıl herhangi bir deforme var mı detay verir misin. Keşke bende öyle alsaydım bir yerde toparlardık
Hiç açmadım öylece duruyor ama sıfır kutulu geliyorlar bi problemi yok.

Sadece benimki gelmiş herhalde :D
Alıntıyı görüntüle

Ben aradım direkt demonte istediğimi söyledim. Hemen onaylayıp kargoya verdiler. Benden önce alan arkadaşımın durumu hazırlandı kargoya verilecek durumunda.

Onaylanmayanların hesaplarını ptesi günü inceleyecekler muhtemelen sonra onaylıyacaklar veya dicekler "siz satmak için almıssınız o yüzden iptal etcez" eğer böyle derlerse haklarının olmadığını ve tüketici haklarını maddelerini falan sayın. Benim çünkü basıma geldi öyle sistemimi iptal etmişlerdi. Çok alım yaptıysanız öncdedn süpheli işlemlere düşürüyorlar. Ama ilk defa alıp da onaylanmayan kişiler de var evet. O yüzden korkmaya gerek yok :D
Fotoğraf atarmisin

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,697
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,958
İsim
tümen dağ

Furkanozr

80+ Silver
Evet? Şaşıracak ne var tek tek fiyati 16k'ya yakın yapıyor kampanyadan aldım diye o fiyata koyacak halim yok.
Valla bende bu sistemi aldım siz o fiyata bu sistemi alan keriz bulunca banada haber verin bu yaptığınız çok saçma bir şey kimse zaten tek tek toplamıyor genel olarak kampanyalı sistemlere göre karşılaştırmalı ve Kürşat abim 10 000 den koydu bazı kişiler isi 11 bin 10 bine Kürşat abimden almak varken sizin bu sistemi kimse almaz Bak 3060 sistem 11.5 k ya satıldı demicem çünkü o geçti artık ama daha geçen gün i312100F 3060 14K ya satıldı akıl var mantik var

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom