Sizce tekvando mu kick boks mu?

İki spor dalı da kendisine göre güzel.
Kol bilgisayar gibidir. Asla seni bırakmaz.
Bacak kız arkadaş gibidir. İlgi vermezsen biter.
Bunları düşünerekten bence kickboksa git.
İkisini de yapmış birisi olarak eğer fazla harcama yapamam dersen tekvando tercih edebilirsin.
Onun dışında yumruk atmayı öğrenmen senin faydana.

Herkese merhabalar ben savunma sporuna gitmek istiyorum da sizce hangisi daha yararlı olur ve fiyatları vb. Nasıldır yardımcı olabilirseniz çok sevinirim saygılar
farklı bir öneriye açıksan aikido da önerebilirim ama bunlar arasından ise kickbox

Wing Chun öğren savunmanın alasını öğren :cool: Wing Chun da önemli bir kısım savunma sonrasında hamle yapmaktır.

Wing Chun öğren savunmanın alasını öğren :cool: Wing Chun da önemli bir kısım savunma sonrasında hamle yapmaktır.
Onunla ilgili başka bir anım var onu yapmasam olur mu kavga anısı değil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İki spor dalı da kendisine göre güzel.
Kol bilgisayar gibidir. Asla seni bırakmaz.
Bacak kız arkadaş gibidir. İlgi vermezsen biter.
Bunları düşünerekten bence kickboksa git.
İkisini de yapmış birisi olarak eğer fazla harcama yapamam dersen tekvando tercih edebilirsin.
Onun dışında yumruk atmayı öğrenmen senin faydana.
Kick boks yapayım en iyisi o zaman

Herkese merhabalar ben savunma sporuna gitmek istiyorum da sizce hangisi daha yararlı olur ve fiyatları vb. Nasıldır yardımcı olabilirseniz çok sevinirim saygılar
4 sene kickboksa gittim kesinlikle kickboks diyorum. kavgada en önemli şey yumruktur çoğu tekme gerçek hayatta işe yaramıyor malesef sen adama döner tekme atana kadar adam bacağını tutup seni yere serer

eğer amacın kendini korumaksa sokakta falan bu ikisi arasında kick boks. ama en çok boks ve güreş öneriyorlar sokak için

4 sene kickboksa gittim kesinlikle kickboks diyorum. kavgada en önemli şey yumruktur çoğu tekme gerçek hayatta işe yaramıyor malesef sen adama döner tekme atana kadar adam bacağını tutup seni yere serer
fiyatlar ne alemdedir sence? cidden yapmak istiyorum da şuan fittnes ile uğraşıyorum bunun üyeliği bittiğinde ona geçeceğim.

fiyatlar ne alemdedir sence? cidden yapmak istiyorum da şuan fittnes ile uğraşıyorum bunun üyeliği bittiğinde ona geçeceğim.
yerine göre değişir 140 veriyorum ben kaliteli bir yere gitmek istersen 250'den falan başlar tahminimce

Aylık mı yoksa saatlik mi 140 oluyor anlamadım
hocam saatlik 140tl verebilcek durumda olsam spor salonunu satın alırım zaten. aylık 140 veriyorum + kart parası. kaliteli yerlerde genelde haftalık veya yıllık alıyor parayı çevrenizdeki yerlere gidip konuşun gitmeden öncede gidip bi gezin ekipmanlar ne alemde

Kick Boks,Taekwondoya göre kavgada vs. kendini daha iyi korumanı sağlar.Ama ben olsam taekwondoyu tercih ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,663
Üyeler
189,897
Son üye
Gencecix
Geri