12kAlıntıyı görüntüle
Kasan hazır hayırlı olsun
12kAlıntıyı görüntüle
Kasan hazır hayırlı olsun
Fark etmez
Valla ısı konusunda evet birazcık sıkıntı ama sıvı soğutma vs varsa çok sorun olacağını sanmıyorum çünkü kasanın boyutu itibariyle havayı iyi dağıtır büyük olduğu içinNe yoku lan, yarısını almışımdır parçaların. Az kaldı birkaç aya finishliyoruz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Gidip İtopya'dan bakmıştım hoşuma gitti, boyutu dert değil ama ısı değerleri düşündürüyor.
Hayırdır hediye mi alıyorsunFark etmez
Parası olan verirbirisi bir kasaya 8000 lira verilmemesi gerektiğini yazabilir mi
benim param var ama vermem bi işe yaramıyoParası olan verir
Bunu sadece sen düşünüyorsun galiba. Senin kasa bile 5K şuan, bu arada 8K değil 7.2birisi bir kasaya 8000 lira verilmemesi gerektiğini yazabilir mi
paranı çöpe atmak istiyorsan verirsin kral niye verilmesinbirisi bir kasaya 8000 lira verilmemesi gerektiğini yazabilir mi
ben kendi kasamı 1000 liraya aldımBunu sadece sen düşünüyorsun galiba. Senin kasa bile 5K şuan, bu arada 8K değil 7.2
benim param var ama vermem bi işe yaramıyo
Önü kapalı içerisi yanıyorben kendi kasamı 1000 liraya aldım
helios da öyleÖnü kapalı içerisi yanıyor
O zamanın fiyatları ile şuanin ki bir değil, zaman makinen varsa bilemem orasını.ben kendi kasamı 1000 liraya aldım
Zevkler ve renkler tartışılmaz adam en azından i5 3470 e 10 k vermiyorparanı çöpe atmak istiyorsan verirsin kral niye verilmesin![]()