VatanPC RTX 2060 SİSTEM 8999tl YAPIŞ

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Montajsız 3-4 güne gelir dediler montajlı 7-10 günü bulur dediler.montajlılar teslim edilmeye başlanmış bizim montajsız hala kargoya verilecek.daha yeni pazartesi onayladılar.
IMG_20221004_132805.jpg

Kim dedi hocam 🤗
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Montajsız 3-4 güne gelir dediler montajlı 7-10 günü bulur dediler.montajlılar teslim edilmeye başlanmış bizim montajsız hala kargoya verilecek.daha yeni pazartesi onayladılar.
İl il değişebilir belki

Alıntıyı görüntüle
Kim dedi hocam 🤗
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İl il değişebilir belki
ben edirne/keşandayım.aradım şimdi montajlı olsun dedim kızdım.diyorum ki montajsız sistemler daha önce teslim edilmesi gerekirken montajlılar teslim edilmeye başlanmış.diyor ki yoğunluk var.kendileri dedi montajsız daha önce teslim edilecek diye.

ben edirne/keşandayım.aradım şimdi montajlı olsun dedim kızdım.diyorum ki montajsız sistemler daha önce teslim edilmesi gerekirken montajlılar teslim edilmeye başlanmış.diyor ki yoğunluk var.
Ben de tekirdağdayım hocam sizden öndeyim. Bugün geldi :D

Benim kutu kargosu geldi diğeri şubede dağıtıma çıkaracaklarmış beklemedeyim. Kutularda e.kartı içi boştu bi an nerde kart diye düşündüm foruma baktım montajlı geldiğini söylüyor arkadaşlar bakalım kasayı beklemekteyim.

Nerde o montajlı gelmesi 2 hafta sürer diyen, bugün geldi kasa :)

Montajsız sipariş verdim hala kargoya vermemişler desteğe yazdım kargo aracını bekliyoruz diyorlar.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,581
Üyeler
185,128
Son üye
İnsanazor1
Geri