VatanPC RTX 2060 SİSTEM 8999tl YAPIŞ

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Montajsız 3-4 güne gelir dediler montajlı 7-10 günü bulur dediler.montajlılar teslim edilmeye başlanmış bizim montajsız hala kargoya verilecek.daha yeni pazartesi onayladılar.
IMG_20221004_132805.jpg

Kim dedi hocam 🤗
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Montajsız 3-4 güne gelir dediler montajlı 7-10 günü bulur dediler.montajlılar teslim edilmeye başlanmış bizim montajsız hala kargoya verilecek.daha yeni pazartesi onayladılar.
İl il değişebilir belki

Alıntıyı görüntüle
Kim dedi hocam 🤗
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İl il değişebilir belki
ben edirne/keşandayım.aradım şimdi montajlı olsun dedim kızdım.diyorum ki montajsız sistemler daha önce teslim edilmesi gerekirken montajlılar teslim edilmeye başlanmış.diyor ki yoğunluk var.kendileri dedi montajsız daha önce teslim edilecek diye.

ben edirne/keşandayım.aradım şimdi montajlı olsun dedim kızdım.diyorum ki montajsız sistemler daha önce teslim edilmesi gerekirken montajlılar teslim edilmeye başlanmış.diyor ki yoğunluk var.
Ben de tekirdağdayım hocam sizden öndeyim. Bugün geldi :D

Benim kutu kargosu geldi diğeri şubede dağıtıma çıkaracaklarmış beklemedeyim. Kutularda e.kartı içi boştu bi an nerde kart diye düşündüm foruma baktım montajlı geldiğini söylüyor arkadaşlar bakalım kasayı beklemekteyim.

Nerde o montajlı gelmesi 2 hafta sürer diyen, bugün geldi kasa :)

Montajsız sipariş verdim hala kargoya vermemişler desteğe yazdım kargo aracını bekliyoruz diyorlar.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri