cevikyusuf
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 425
Ben kargo ile gönderiyorum geneldeŞehir dışından alan arkadaşlar kargo ile mi gönderteceksiniz otobüs ile mi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Genelde değil hep
Ben kargo ile gönderiyorum geneldeŞehir dışından alan arkadaşlar kargo ile mi gönderteceksiniz otobüs ile mi
Hangi kargo ve ortalama ücret ne çıkıyor hocamBen kargo ile gönderiyorum genelde
Genelde değil hep
Eskiden dolap üzerinden kod alıyordum şimdi dolap bozdu sahibinden üzerinden yapıyorumHangi kargo ve ortalama ücret ne çıkıyor hocam
Birine kargo gönderirken de güzel, 6 tl fiyat yapıyorsun + 25 tl büyük kargo fiyatı + 6 tl de komisyon ödüyor alan 38 tl civarında geliyor bir kutu için.Eskiden dolap üzerinden kod alıyordum şimdi dolap bozdu sahibinden üzerinden yapıyorum
Mouse unuzun fotosunu koyun terchinen eski bitabe 10 TL fiyat girin get açın alacak kişi get üzerinden alsın ürünü 15 lira komisyon çıkaracak total de 25 TL ye yurtiçi veya ptt kargo kodunuz olacak
Dolap üzerinden yapmaya çalışsanız büyük boy kargo için 50-60 TL lik oluyorsunuz
Usta özele baksana yaEvet
Başka satmak isteyen var mı 21500 e alıcı var hazır beyler
21500e veriyorum ben istiyorsanBi tanıdık alabilir de aynı fiyattan ama kapora aldıysan sal boşver
Abi yeni mekan sahibinden getBirine kargo gönderirken de güzel, 6 TL fiyat yapıyorsun + 25 TL büyük kargo fiyatı + 6 TL de komisyon ödüyor alan 38 TL civarında geliyor bir kutu için.
Ventus mu istiyorsunuzArkadaslar 21 e msi olanlardan verecek varsa alicam mesaj atsın bana özelden
Kaça veriyorsunVentus mu istiyorsunuz
Bende gigabyte var 21.5 a anlaştım biriykeKaça veriyorsun
Evet mümkünseVentus mu istiyorsunuz