iphone 14 almak asgari ücretle

CheaTeam

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
3
Evet arkadaşlar 6 bin aldığıma göre 10 ayda 60 bin yapar telefonu 40 bine getirirsem bana 20 bin kalıyor sizce değermi.

iphone 14'ün 40 bin TL olmaması dışında sorun yok gibi.
Aile evindeysen ve telefonu 5-6 yıl kullanırım diyorsan değer.

Sence değer mi? Yazarken bile cevap ortaya çıkıyor

Evet arkadaşlar 6 bin aldığıma göre 10 ayda 60 bin yapar telefonu 40 bine getirirsem bana 20 bin kalıyor sizce değermi.
Sence değer mi? Zaten 2sene sonra iPhone 15cikicak sen 1yil sonra almış olsan 1yil sonra da iPhone 15alinir mi diyiceksin bir telefon için 10ay boyunca çalışmayı mantıklı mı buluyosun?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kapitalizmin kölesi olma knk sırf iPhone diye 10ay çalışılır mi ki zaten 10ay sonra o telefona da zam gelir

1665668959424.png

Asgari ücretle iphone14 kullanma çabası nedir anlamıyorum. İyi maaş alıyorum ama iphone bana tam bir saçmalık geliyor. Hepsinin asli görevi konuşmak.
Ayağını yorganına göre uzat. Keyfine göre gez toz ye.

10 ay telefon için mi çalışacaksin herhalde aldığın parayı hiç kullanmicaksin önce ne kadar gerek var onu düşün sonra karar ver
iPhone kullananların çoğu; daha güzel fotoğraf çekilmek ve şeQil olduğu için tercih ediyor sanırım yada gerçekten zengin işte..
iPhone 7 kullanıyorum bir abimden aldım onunda ekranını yaptım kullanıyorum. Geberene kadar devam bakalım ne olacak finalde android'e geri döneriz :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,495
Üyeler
192,732
Son üye
eminbabos
Geri