Steam 500 ₺ kadar oyun önerisi

Hikaye olarak mı iyi ?
Sony nin çoğu oynunu oynamadım ondan last of us bekliyorum pc ye
türkçe dublaj var hocam aşırı güzel en iyi aksiyon oyunlarında 1 numaradır benim için nerdeyse

uncharted kesinlikle

türkçe dublaj var hocam aşırı güzel en iyi aksiyon oyunlarında 1 numaradır benim için nerdeyse
pc'ye çıkcak oyunu iyi mi hocam? bende uncharted hayranıyım bu arada

Beyler FH 5 fiyatını hakediyor mu? Game pass almıştım ama steamden oynamak istiyorum
Alıntıyı görüntüle
Bendeki oyunlar :
RDR2,
CP 2077,
Spiderman,
Dying Light 2,
Daysgone,
FH4
BF 1,V
Aklımda battlefield 2042 bi de last of us var ama o ne zaman çıkar bilmiyorum ne izledim ne oynadım ondan almak istiyorum banko 500 olur o da sony para avcısı. Yoksa black friday mi bekliyim
God of War alabilirsin parasını sonuna kadar hak eder veya Uncharted alabilirsin haftaya çıkıyo oyun ayrıca sony para avcısı demişsin ama sony bizim için çok uygun fiyatlı satiyo oyunlarını türkiyeye en çok değer veren büyük firma sonydir bence kendi yaptığı çoğu oyunda Türkçe altyazı/dublaj da var

God of War alabilirsin parasını sonuna kadar hak eder veya Uncharted alabilirsin haftaya çıkıyo oyun ayrıca sony para avcısı demişsin ama sony bizim için çok uygun fiyatlı satiyo oyunlarını türkiyeye en çok değer veren büyük firma sonydir bence kendi yaptığı çoğu oyunda Türkçe altyazı/dublaj da var
😄 öylesine dedim hocam ben de sony oyunlarını bekliyorum hepsi birinden kaliteli. Fiyatları tuzlu biraz. listede birkaç oyun hariç çoğu sony oyunu. miles morales daha ucuz bekliyordum

😄 öylesine dedim hocam ben de sony oyunlarını bekliyorum hepsi birinden kaliteli. Fiyatları tuzlu biraz. listede birkaç oyun hariç çoğu sony oyunu. miles morales daha ucuz bekliyordum
Miles Morales 300liraya bile değmez diye düşünüyorum onun yerine spider man de mantıklı

Şuan steam key olarak 250 ye satılıyor Etailde spidermanı o şekilde almıştım

spiderman miles morales 500tl. 18 kasımda çıkıyor.

ikiside korku türündeki zirve oyunlardan bence ikiside oynanması gereken iki oyun. ikisinide oynamayı düşünürsen biohazardla başlamanı öneririm. çoğu yerde village biohazardın devamı diyor katılmıyorum ayrı ayrı atmosferleri ve hikayeleri var ama azda olsa bağlantı var aralarında
Hee resident evil 7 yi diyorsun hocam başka oyunla karıştırdım. Evet hikayenin devamı haklısın pahalı da değil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

çok iyi oyun pişman olmazsınız da şu etail sitesi güvenilir mi?
Güvenilir hocam oradan remastered spiderman almıştım steam key olarak attılar. Havale ile almıştım gece olmasına rağmen siparişi onayladılar ve direk key düştü. Orada şuan 250 TL uygun baya

God
Kingdom come
Game pass den ao4 fh5 de ordan oyna bence ekstra alma

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,937
Üyeler
185,004
Son üye
Blackeye183