🔥İndirim Aygaz mutfak tüpünde indirim

GÜNEY01

80+
Reaksiyon skoru
3
İpragaz Ev tüpünde şu anda sepette 65 tl ye kadar indirim var.İl ilçeye göre fiyatlar değişebiliyor. İpragaz internet sitesinden il içe seçip sepete ekleyin sepete girip kampmya seç kısmından indirim seçiliyor. Mersin’de 245TL görünüyor. 18 Ekime kadar geçerliymiş kampanya!!!

Abi evinde doğalgaz olmayanlar için 10tl bile bir tüp kullanıcısı için büyük indirim. Rabbim tüp kullanan herkese doğalgaz kullanmayı nasip etsin.
Hocam bu eskidendi... Şuanda aylık doğalgaz faturasının son zamlarla 2+1 dairede aylık 1000 lira beklendiği söyleniyor... Ben hala yakmıyorum evde polar battaniye dolaşıyorum yine de yakamıyorum:(

İpragaz Ev tüpünde şu anda sepette 65 TL ye kadar indirim var.İl ilçeye göre fiyatlar değişebiliyor. İpragaz internet sitesinden il içe seçip sepete ekleyin sepete girip kampmya seç kısmından indirim seçiliyor. Mersin’de 245TL görünüyor. 18 Ekime kadar geçerliymiş kampanya!!!

Değerli müşterimiz bulunduğunuz bölgede şu anda kampanyamız bulunmamaktadır.​

Piknik tüpü belki indirimdedir diye bakacaktım ama kampanya yokmuş.

Hocam bu eskidendi... Şuanda aylık doğalgaz faturasının son zamlarla 2+1 dairede aylık 1000 lira beklendiği söyleniyor... Ben hala yakmıyorum evde polar battaniye dolaşıyorum yine de yakamıyorum:(
Doğalgaz demek.
Sıcak su demek
Kömür yok demek
Pislik yok demek
Anlık sıcak su var demek
Evinin her yeri aynı anda ısınıyor demek
Her sene odun taşımak ve ya bulmak zorunda olmamak demek.
Evinin içi pislik olmuyor demek
Perdelerin siyahlanmıyor demek
Aylık 1k doğalgaz parası şuanda aldıgımız hizmetlere kolaylıklara bakıldıgında bedava.

Doğalgaz demek.
Sıcak su demek
Kömür yok demek
Pislik yok demek
Anlık sıcak su var demek
Evinin her yeri aynı anda ısınıyor demek
Her sene odun taşımak ve ya bulmak zorunda olmamak demek.
Evinin içi pislik olmuyor demek
Perdelerin siyahlanmıyor demek
Aylık 1k doğalgaz parası şuanda aldıgımız hizmetlere kolaylıklara bakıldıgında bedava.
Doğalgazın avantajlarını biliyorum. Demek istediğim yine de çok pahalı oluşu nasıl bedava diyebilirsin şaşırdım. Asgari ücretle çalışan biri aylık 1k doğalgazını nasıl ödesin? Sence ucuz mu?

Doğalgazın avantajlarını biliyorum. Demek istediğim yine de çok pahalı oluşu nasıl bedava diyebilirsin şaşırdım. Asgari ücretle çalışan biri aylık 1k doğalgazını nasıl ödesin? Sence ucuz mu?
1k gelirse dua edicem ev 3+1 2bin gibi bir rakam bekliyorum. Bu kışı çıkarabilir miyim bilmiyorum. 5.5 k ile gelde yaşa ülkede

1k gelirse dua edicem ev 3+1 2bin gibi bir rakam bekliyorum. Bu kışı çıkarabilir miyim bilmiyorum. 5.5 k ile gelde yaşa ülkede
Ah ah... Ne olacak halimiz bilmiyorum. Soba yasak olmasa binada yeminle soba yakıcam belediyeden kömür yardımı alır ısınmayı böyle çözerdim.

Annemgilde doğalgaz var önce sadece tüp parasıyla kendi masrafını çıkarır diyebiliyorduk artık dereceyi düşürebildiğimiz kadar düşürelimde fatura çok gelmesin diye uğraşıyoruz

Bak ben ucuz demiyorum. 1Yıl doğalgaz sız evde dur.
1 ay 1 tüp yetmiyor 2 tüp alınılıyor. kampanyasız fiyatta 1 tüp 380tl. 2 adet alınılıyor. 760tl
1 torba kömür yetmiyor 1 torba 190-260 oalrak belirlenmiş bu sene orta al 230Tl
Sadece bunlar suanda 990tl tuttu.
Sıcak su için termosifon alırsın oda cayır cayır elektrik yakıyor. Şu dönemlerde elektriğe gelen zamlarla beraber termosifon allah bilir 300 den asaşğı fatura getirmez.
1300tl tuttu.
Tekrar diyorum kömürün pisliği anlık sıcak suyun olmayışı, bu paralar parça parça verilen para olduğu için göze gelmez ama ay sonu cebinden bu kadar para çıkıyor.
Doğalgaz ucuz bir şey değil ama aylık 1k saydığım şeylere göre baya ucuz bir hizmet alınılıyor bunu demek istiyorum.

İpragaz Ev tüpünde şu anda sepette 65 TL ye kadar indirim var.İl ilçeye göre fiyatlar değişebiliyor. İpragaz internet sitesinden il içe seçip sepete ekleyin sepete girip kampmya seç kısmından indirim seçiliyor. Mersin’de 245TL görünüyor. 18 Ekime kadar geçerliymiş kampanya!!!
aygaz olsaydı iyiydi...

Mersin de indirim varmış. Ekstra ücreti var mı? Bugün 245 e alırım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,039
Üyeler
188,355
Son üye
Kanashi
Geri