Yardım Evime internet bağlatacağım oparatör secmem lazım

Nikola Grahambel

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
6
Merhabalar. Amcamlarla ortak internet kullaniyorduk ve bu durumdan biktiğimiz icin eve internet bağlatmak istiyoruz. Altyap 70mb destekliyor en fazla ve vdsl. Turk etin paketlerine baktığımda 170 tl diyor 100mb 8 upload. Aynisi millenciom da 125 tl. Babamın bir arkadaşı superonline da mudur. Ona sormuş. Evde fiber altyapi opmayinca kablonet baglatin demiş. Kablonetin iyi olmadiğini biliyorum. Turknetmi bağlatmaliyim yoksa millenciom mu. Bir de bizim evde bir modem var 150mb destekliyor en fazla. Bu modemi kullanabilirmiyiz ekstra modem parasi vermiyelim bir daha diye. Kisaca şoyle turknetmi baglatayim yoksa millenciom mu. Benim aklima millenciom daha cok yatiyor acikcasi. Ama ileride sikinti çikarimi kullananlar memnunmu? Yoksa kablonet daha ucuzsa kablonetmi bağlatayim.

Türknet , millenicom falanda zaten aynı altyapı üzerinden alıcaksın hızı büyük ihtimale türk telekom altyapısı olarak ve modemin vdsl ise modem almanada gerek kalmaz.

Türknet , millenicom falanda zaten aynı altyapı üzerinden alıcaksın hızı büyük ihtimale türk telekom altyapısı olarak ve modemin vdsl ise modem almanada gerek kalmaz.
Onu nerden anlayabilirim vdsl mi adsl mi. Ve evet hepsi turktelekom altaypisi. Siz benim yerimde olsaniz hangisini bağlatirdiniz.

Onu nerden anlayabilirim vdsl mi adsl mi. Ve evet hepsi turktelekom altaypisi. Siz benim yerimde olsaniz hangisini bağlatirdiniz.
Türknet veya goknet altyapı sorgulaması yap orda çıkar benim tercihim türknet ama bütcene bağalı durum sıkıntı olmaz diyorsan türknet.

Türknet tercih ederim altyapını incelereyerek bakabilirsin fiyatı sana gösterir zaten...
O şekilde baktim iksiide turktelekom altaypisi ikiside 100mb download 8mb upload veriyor ve arada 45 tl var ve bana gore buz az değil. Siz olsaniz hangisini alirdiniz. Ve modemin adsl mi vdsl mi oldugunu nerden anlarim

O şekilde baktim iksiide turktelekom altaypisi ikiside 100mb download 8mb upload veriyor ve arada 45 TL var ve bana gore buz az değil. Siz olsaniz hangisini alirdiniz. Ve modemin adsl mi vdsl mi oldugunu nerden anlarim
Modemin modelini falan söylersen yardımcı olabilirim, veya şuanda vdsl altyapın varsa modemin vdsl destekliyordur şuanda hızın 15mbps falan üstüse vdsl dir altyapın büyük ihtimale.

Türknet veya goknet altyapı sorgulaması yap orda çıkar benim tercihim türknet ama bütcene bağalı durum sıkıntı olmaz diyorsan türknet.
Hocam altyapi vdsl cikiyor yaptim sorgulama zaten. Bana sundugu paket ikisindede ayni 100mb download 8upload ve biri 170(turknet) 125(millenciom) onun için hamgisini tercih edeyim sizce. Butce biraz sikinti. Millenciom bağlatsam eve uzermi ileride
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Altyapi vdsl zaten ama modem ney bilmiyorum
Modemin modelini falan söylersen yardımcı olabilirim, veya şuanda vdsl altyapın varsa modemin vdsl destekliyordur şuanda hızın 15mbps falan üstüse vdsl dir altyapın büyük ihtimale.

Hocam altyapi vdsl cikiyor yaptim sorgulama zaten. Bana sundugu paket ikisindede ayni 100mb download 8upload ve biri 170(turknet) 125(millenciom) onun için hamgisini tercih edeyim sizce. Butce biraz sikinti. Millenciom bağlatsam eve uzermi ileride

Tamam o zaman vdsl dir modemin yani bilmiyorum millenicom üzer mi bi taraf sorun yaşayan bi taraf memnun kalan denemeden görmek mümkün değil taahütsüz alırsan istediğin zaman değiştirebilirsin zaten.

Zyxel nbg 416n

Tamam o zaman vdsl dir modemin yani bilmiyorum millenicom üzer mi bi taraf sorun yaşayan bi taraf memnun kalan denemeden görmek mümkün değil taahütsüz alırsan istediğin zaman değiştirebilirsin zaten.
Birde hocam şey yapabilirmiyiz. Evdekiler kablosuz ben pc ye kabloyla bağlasam benim pc ye oncelik vermis olurum degilmi. Ama evdekiler de kullanabilir

Zyxel nbg 416n

Birde hocam şey yapabilirmiyiz. Evdekiler kablosuz ben pc ye kabloyla bağlasam benim pc ye oncelik vermis olurum degilmi. Ama evdekiler de kullanabilir
Evet yapabilirsin evdekilerde kullanabilir, ama modemin çok iyi modeme benzemiyor haberin olsun wifi 4'e sahip telefonda falan uzaksa mesafe varsa internet zayıf olabilir.

Dediğim gibi yapabilirmiyim?

Evet yapabilirsin evdekilerde kullanabilir, ama modemin çok iyi modeme benzemiyor haberin olsun wifi 4'e sahip telefonda falan uzaksa mesafe varsa internet zayıf olabilir.
Hocam soyle soyliyeyim benim derdim evde pingim çikmasin pc de oyun oynarken. Evdekiler de internet kullansin yeter. Dedigim gibi evdekiler zaten 16mb interneti 8 kisi kullaniyorlardi. Onlar pek bir sey anlamazlar. Benim pingim çikarmi o onemli benim için.

Dediğim gibi yapabilirmiyim?

Hocam soyle soyliyeyim benim derdim evde pingim çikmasin pc de oyun oynarken. Evdekiler de internet kullansin yeter. Dedigim gibi evdekiler zaten 16mb interneti 8 kisi kullaniyorlardi. Onlar pek bir sey anlamazlar. Benim pingim çikarmi o onemli benim için.
O modemde ping görmedisen göreceğini sanmıyorum millenicomda ping sorunu yaşarmısın bilmiyorumda türknetde düşünmüyorum millenicom kullanan kişiler yazarsa daha iyi olur.

@Furkan Karagülle

Geri