Yardım Evime internet bağlatacağım oparatör secmem lazım

Nikola Grahambel

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
6
Merhabalar. Amcamlarla ortak internet kullaniyorduk ve bu durumdan biktiğimiz icin eve internet bağlatmak istiyoruz. Altyap 70mb destekliyor en fazla ve vdsl. Turk etin paketlerine baktığımda 170 tl diyor 100mb 8 upload. Aynisi millenciom da 125 tl. Babamın bir arkadaşı superonline da mudur. Ona sormuş. Evde fiber altyapi opmayinca kablonet baglatin demiş. Kablonetin iyi olmadiğini biliyorum. Turknetmi bağlatmaliyim yoksa millenciom mu. Bir de bizim evde bir modem var 150mb destekliyor en fazla. Bu modemi kullanabilirmiyiz ekstra modem parasi vermiyelim bir daha diye. Kisaca şoyle turknetmi baglatayim yoksa millenciom mu. Benim aklima millenciom daha cok yatiyor acikcasi. Ama ileride sikinti çikarimi kullananlar memnunmu? Yoksa kablonet daha ucuzsa kablonetmi bağlatayim.

O modemde ping görmedisen göreceğini sanmıyorum millenicomda ping sorunu yaşarmısın bilmiyorumda türknetde düşünmüyorum millenicom kullanan kişiler yazarsa daha iyi olur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@Furkan Karagülle
Hocam ben o modemmi bilmiyorum ama amcamlardaki modemle ust katta bir d egeceleri kimse oynamiyorken ping olmuyor. Bu sekilde de olmaz herhalde. Peki ben modem almadan bu modemi kullanabilirmiyim yani
O modemde ping görmedisen göreceğini sanmıyorum millenicomda ping sorunu yaşarmısın bilmiyorumda türknetde düşünmüyorum millenicom kullanan kişiler yazarsa daha iyi olur.

@Furkan Karagülle

Vodafonedan uzak dur dostum. Verdikleri hizmet illallah ettiriyor.

Millenicom öneririm.

Hocam dediğim gibi eski modemle kullanabilirmiyim. Bir de altyapi sorgulayinca çikan fiyata ek ucret odermiyim.

Vodafonedan uzak dur dostum. Verdikleri hizmet illallah ettiriyor.
Bir abimle konustum o da bana vodafone onermisti. Ama fiyatlari pahali diye direm elemistim. Su an aklimda millenciom var.

Hocam ben o modemmi bilmiyorum ama amcamlardaki modemle ust katta bir d egeceleri kimse oynamiyorken ping olmuyor. Bu sekilde de olmaz herhalde. Peki ben modem almadan bu modemi kullanabilirmiyim yani
Kullanırsın şuanda zaten vdsl kullanmıyormusun değişincede vdsl kullanıcan aynı şey yani.

Millenicom öneririm.

Dedigim gibi ek ucret cikarmi. Modem almam gerekirmi evdeki modemi kullanamazmiyiz? Hem evdekiler kablosuz kullanip benim kablolu kullanmam mumkunmu ama oncelik pc de olmali.

Dedigim gibi ek ucret cikarmi. Modem almam gerekirmi evdeki modemi kullanamazmiyiz? Hem evdekiler kablosuz kullanip benim kablolu kullanmam mumkunmu ama oncelik pc de olmali.
Dostum, modemin nedir? Sorularını tek tek cevaplandıracağım.

Kullanılması mümkün normal bir şey modemde wifi de var ethernet de ethernet pc ( kablolu ) şekilde alınır wifi de telefon için öncellikde kablolu ethernete olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,116
Üyeler
186,295
Son üye
Fadness
Geri