Öneri Va Monitör alınır mı? ?

Reaksiyon skoru
24
Bütçe
3500
Bu model ghostingli galiba çok ghosting olduğundan oyun için önerilmemiştir

Dell G2422HS olabilir. Bende de S2422HG modeli var memnunum şuan

VA berbat bir monitor kırmızı diye bisey yok resmen pembe. En çok arizalanan va panel. Ips al paran yetmiyorsa en azından tn bile çok akıcı renkleri daha doğru. VA alma.

yakınlarında ıps ve va panele yan yana bakabileceğin bir mağaza varsa gidip bakmanı öneririm, gözle görülür bir fark var

çoğu kişinin tavsiyesinden dolayı dell g2422hs aldım şu an kargoda elime daha geçmedi ama tavsiye ediyorlar bi bak
Dell G2422HS olabilir. Bende de S2422HG modeli var memnunum şuan
Ekran boyutu 23.8 miş baktım da iyi mi yoksa daha büyük mü olsa iyi olur ?
yakınlarında ıps ve va panele yan yana bakabileceğin bir mağaza varsa gidip bakmanı öneririm, gözle görülür bir fark var
Maalesef yok

Asus vg24vqr curved var çok memnunum 1ms 165hz va panel istersen düz modeller de var aynı fiyat samsung bellek alınır ama telefon,tv-monitor almam şahsen

VA berbat bir monitor kırmızı diye bisey yok resmen pembe. En çok arizalanan va panel. Ips al paran yetmiyorsa en azından tn bile çok akıcı renkleri daha doğru. VA alma.
O kadar abartılacak bir şeyi yok va panelin ben de va panel kullanıyorum kırmızı olsun mavi olsun siyah olun hepside gayet net renkler sadece va panelde parlama var IPS de parlama daha az
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ekran boyutu 23.8 miş baktım da iyi mi yoksa daha büyük mü olsa iyi olur ?

Maalesef yok
24 inç gayet yeterli 27 inçler bi tık büyük geliyor bana bilemiyorum ama 24 inç de büyük

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,491
Üyeler
192,730
Son üye
Zeyx001
Geri