Jankanbe
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 575
Faturada veya bir yerde yazıyorsa sıkıntı olmazarkadaşlar incehesaptan söylediğim ürün geldi. 6 gb modeli yollamışlar. Bu nasıl iş???
Faturada veya bir yerde yazıyorsa sıkıntı olmazarkadaşlar incehesaptan söylediğim ürün geldi. 6 gb modeli yollamışlar. Bu nasıl iş???
Hocam hemen iade talebi oluştur git ikinci el 3060 ti alarkadaşlar incehesaptan söylediğim ürün geldi. 6 gb modeli yollamışlar. Bu nasıl iş???
hayır gönderilen faturada 6gb yazıyor. Ama sitede siparişlerimde 12 gb olduğu görünüyor ss de aldım.Faturada 12gb yazıyor mu.Sitede siparişlerim gibi bir yerde fatura olması lazım.
faturaya da 6gb yazmışlar göre göre yanlış ürün yollamnışlar çok tuhafFaturada veya bir yerde yazıyorsa sıkıntı olmaz
aynen öyle yaptım, iade talebi oluşturdum. umarım sıkıntı yaşatmazlar kutuyu bile açmadım.Hocam hemen iade talebi oluştur git ikinci el 3060 ti al
ss i atın e posta olarak bana böyle geldi diyin.hayır gönderilen faturada 6gb yazıyor. Ama sitede siparişlerimde 12 gb olduğu görünüyor ss de aldım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
faturaya da 6gb yazmışlar göre göre yanlış ürün yollamnışlar çok tuhaf
aynen öyle yaptım, iade talebi oluşturdum. umarım sıkıntı yaşatmazlar kutuyu bile açmadım.
bütçem max 6 bin TL. 2. el 3050 ya da 2060 düşünüyorum. ama mining karta denk gelmekten korkuyorum. bir tavsiyeniz olur mu?
yapabileceğin aşırı bir şey yok sıcaklık ve fps değerlerini kontrol edersinbütçem max 6 bin TL. 2. el 3050 ya da 2060 düşünüyorum. ama mining karta denk gelmekten korkuyorum. bir tavsiyeniz olur mu?
Dostum 6k ya 6600xt 6700xt 3060 satanlar var bak faturasina kaç ay gecmiş bak furmarka vs . Al korkmayin arkadaşlar sözleşme imzalayın alırken mining felan çıkarsa her türlü senin lehine olur kıpssshayır gönderilen faturada 6gb yazıyor. Ama sitede siparişlerimde 12 gb olduğu görünüyor ss de aldım.
aynen öyle yaptım, iade talebi oluşturdum. umarım sıkıntı yaşatmazlar kutuyu bile açmadım.
bütçem max 6 bin TL. 2. el 3050 ya da 2060 düşünüyorum. ama mining karta denk gelmekten korkuyorum. bir tavsiyeniz olur mu?
5200 rtx 2060 verebilirimhayır gönderilen faturada 6gb yazıyor. Ama sitede siparişlerimde 12 gb olduğu görünüyor ss de aldım.
iade edersin sııkıntı yapmaYa arkadaşlar ben şu an biraz dellendim bu duruma.
6 bin TL mi gasp ettiler belli bir süre de olsa. Bana stres yaşattilar. Ben şimdi gideceğim kargocu şu bu uğraşacağım. Vaktimden enerjimden paramdan oldum.
Yani bu adamlar böyle bi hatayi nasil yapar ben anlamadim? Mağdur oldum resmen. Para nerde? Para yok.. kart nerde? Kartim da yok..Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
bu saatte maile cevap vermediler dimiYa arkadaşlar ben şu an biraz dellendim bu duruma.
6 bin TL mi gasp ettiler belli bir süre de olsa. Bana stres yaşattilar. Ben şimdi gideceğim kargocu şu bu uğraşacağım. Vaktimden enerjimden paramdan oldum.
Yani bu adamlar böyle bi hatayi nasil yapar ben anlamadim? Mağdur oldum resmen. Para nerde? Para yok.. kart nerde? Kartim da yok..Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Direkt iade başlattim ben, otomatik kargo kodu verdi.bu saatte maile cevap vermediler dimi
anladım hocam arkadaşların dediği gibi 3050 yerine 2060 alın 2. elde 6-7 bin civarına 3060lar var onlara bile bakabilirsiniz hatta daha iyi olurDirekt iade başlattim ben, otomatik kargo kodu verdi.