Öneri CS GO Ücretsiz versiyonu oynanır mı ?

DefKot

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,798
CS GO bitti diye bir algı var sosyal medyada bu doğrumu ? Çok hile falan varmış, steam da şuan CS GO nun ücretsiz sürümü çok satanlar listesinde 1. Sırada, acaba diyorum yükleyip oynasam ücretsiz versiyon olduğu için çok fazla hile mi çıkar karşıma ? Yükleyip oynasam memnun kalırmıyım yoksa berbat bir haldemi şuan, oyuna hiç bulaşmayımı.

evet der geçerim

free CSGO oynamak hayatımın en kötü kararıydı ama arkadaş grubun varsa topluluk sunucuları eğelenceli olabiliyor sadece

CS GO bitti diye bir algı var sosyal medyada bu doğrumu ? Çok hile falan varmış, steam da şuan CS GO nun ücretsiz sürümü çok satanlar listesinde 1. Sırada, acaba diyorum yükleyip oynasam ücretsiz versiyon olduğu için çok fazla hile mi çıkar karşıma ? Yükleyip oynasam memnun kalırmıyım yoksa berbat bir haldemi şuan, oyuna hiç bulaşmayımı.
O bitti diyenler neye göre diyor anlamadım. Oyunun günlük oyuncu sayısı 1 milyon. Bu oyun hiç biter mi?

şahsen benim karşıma çok fazla hile çıkmıyor, oynayabilirsin.

Csgoda hile falan yok. Paralı sürümde yok yani. Parasız sürümde nerelerde var bilmiyorum. Valorantta daha çok hile geliyor bana csde yıllardır hiç gelmedi.

Beleş oynanmaz novayı geçemezsin çok hile var sonuç olarak beleş

Cs'nin tek sorunu bana kalırsa Ruslarla oynamak. 128 tickrate falan bunlar boş iş gibi geliyor. Akıcılık olarak daha akıcı geliyor bana cs.

Csgoda hile falan yok. Paralı sürümde yok yani. Parasız sürümde nerelerde var bilmiyorum. Valorantta daha çok hile geliyor bana csde yıllardır hiç gelmedi.
:kekw::kekw::kekw::kekw::kekw::kekw:
kartalda her maçta 2 kişinin hile olması dışında soyun yok. Düşük rütbeler daha berbat.

Geri