Alınırmouse arıyordum, alınır mı dersiniz ne dersiniz ?
elin küçük değilse almamouse arıyordum, alınır mı dersiniz ne dersiniz ?
aslında özellikleride eski .d şuanki fiyatı çok iyi ona lafım yok bu arada. 250tl'ye 3370 beklemiyorum zatenÖzelliklerine göre yargılamak lazım hocam.
hepsiburada 50/100 kupon var belki sana göre bişey buluruz bütçen ne kadar seninElim küçük, aslında bana göre ama stok bitmiş hayırlısı bakalım
Ama kablolu olacaksa 500 vermeye gerek yok diye düşünüyorum bilmiyorum500TL ye kadar bütçem var aslinda konuda açmıştım, kablosuz ve gecikmesi az bir mouse istiyordum ama en uygunlar 700 falan. Kablolu olarak bunu onermislerdi şimdi indirim kaçtı yazık oldu :/
Haste alabilirsin gayet güzel500TL ye kadar bütçem var aslinda konuda açmıştım, kablosuz ve gecikmesi az bir mouse istiyordum ama en uygunlar 700 falan. Kablolu olarak bunu onermislerdi şimdi indirim kaçtı yazık oldu :/
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ama kablolu olacaksa 500 vermeye gerek yok diye düşünüyorum bilmiyorum
Stok yok hepsiburada üzerinden aldım.PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri
PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleripckolik.com
Hayır kesinlikle yok başka ürün tercih edilmemeli ben de sipariş verdim hepsiburadadan.fps oyunları için bu bütçede daha iyisi varmı?
fps oyunları için bu bütçede daha iyisi varmı?
g102 var kesinlikle başka ürün yok biraz yanlışStok yok hepsiburada üzerinden aldım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hayır kesinlikle yok başka ürün tercih edilmemeli ben de sipariş verdim hepsiburadadan.
Alınır, hızlı bir mouse.mouse arıyordum, alınır mı dersiniz ne dersiniz ?