Bu laptop fiyat performansı mı ?

İtopyadaki versiyonu tabii ki. Amd mümkün olduğunca tercih edilmemeli.

İtopyadaki versiyonu tabii ki. Amd mümkün olduğunca tercih edilmemeli.
E hocam benim alcağım laptop işlemcisi amd nasıl yapabilirim ? Başka alternatif var mı ?

Alternatif yoksa yapacak bir şey yok, bende zorunluluktan amd kullanıyorum.
Hocam bi tane daha beğendim onu da atayım hemen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alternatif yoksa yapacak bir şey yok, bende zorunluluktan amd kullanıyorum.
https://www.akakce.com/laptop-noteb...fhd-dizustu-bilgisayar-fiyati,1853731033.html bu nasıl

Hocam bi tane daha beğendim onu da atayım hemen

https://www.akakce.com/laptop-noteb...fhd-dizustu-bilgisayar-fiyati,1853731033.html bu nasıl
Asus ve bunun arasında çok kararsız kaldım

Aynı fiyatta oldukları için Omen daha iyi bir seçenek. (ama valo vs oynayacaksan mux önemli. Asus daha iyi.)
mux nedir? anlamadım da hocam. Çok bir fps farkı olur mu ? ilerde sıkıntı yaşatır mı ?

mux nedir? anlamadım da hocam. Çok bir fps farkı olur mu ? ilerde sıkıntı yaşatır mı ?

Mux işlemci yükünü azaltıp ekran kartını tam gücü ile kullanmanızı sağlar.

Mux işlemci yükünü azaltıp ekran kartını tam gücü ile kullanmanızı sağlar.
Hocam hangisi tercih edilmeli çok kafam karıştı

Hikayeli oyun 3070 omen iyi, genel olarak 3060 asus önde.
Omen'a taktım kafayı hocam bu sefer de ya 3070 çok cezbediyo şu an. Hikayeli oyun pek oynamıyorum ama oynarım fakat gelen olarak valo csgo gibi oyunlar oynuyorum.Üstüne autocad gibi programlar kullanıcam onun için alıyorum.

Omen'a taktım kafayı hocam bu sefer de ya 3070 çok cezbediyo şu an. Hikayeli oyun pek oynamıyorum ama oynarım fakat gelen olarak valo csgo gibi oyunlar oynuyorum.Üstüne autocad gibi programlar kullanıcam onun için alıyorum.
O zaman A15 daha iyi seçenek. 3070 iyi bir 3070 değil. Kırpılmış MaxQ 3070. Fps olarak 3060 ile aynı fps veriyor, hatta yer yer daha düşük.

Eğer bu omeni alırsan eski işlemciye rağmen bunda mux var, senin için daha iyi olacaktır. Ama ben eski işlemciye bu kadar para vermem ederi 26k olmalı.

O zaman A15 daha iyi seçenek. 3070 iyi bir 3070 değil. Kırpılmış MaxQ 3070. Fps olarak 3060 ile aynı fps veriyor, hatta yer yer daha düşük.

Eğer bu omeni alırsan eski işlemciye rağmen bunda mux var, senin için daha iyi olacaktır. Ama ben eski işlemciye bu kadar para vermem ederi 26k olmalı.
Doğru hocam. Biraz daha bakayım da omen asus arası kararsız kaldım şu an.

hocam asusun i5 11400h olan modeli mi iyi amd olan mı ?

Son düzenleme:
Geri