Çözüldü✓ Blue Switch mekanik klavye önerisi

Reaksiyon skoru
4
Bütçe
450
Merhaba, konu hakkında bilgili arkadaşlar yardımcı olabilirse çok sevinirim. Sizce bu bütçe (450-500 max) dahilinde hangisini tercih etmeliyim. Sizin de önerileriniz olursa bakabilirim. N11 ağırlıklı seçmemin sebebi orada 40 TL kuponum olması. Şimdiden teşekkürler.

Gametech Black Rider Mavi Switch Mekanik Klavye (favorim)

MF PRODUCT Strike 0562 Blue Switch Kablolu Rgb Gaming Gerçek Mekanik Klavye Gri MF10943

Gamebooster G902 Strike Rainbow Blue Switch Mekanik Gaming Klavye

Gametech Venom Blue Switch TR Q Gaming Oyuncu Mekanik Klavye

Inca IKG-444 Ophira RGB Mekanik Gamig Keyboard

Dark Elite Force DK-AC-GK2000 Blue Switch RGB Aydınlatmalı Kablolu Mekanik Oyuncu Klavye

Merhaba, konu hakkında bilgili arkadaşlar yardımcı olabilirse çok sevinirim. Sizce bu bütçe (450-500 max) dahilinde hangisini tercih etmeliyim. Sizin de önerileriniz olursa bakabilirim. N11 ağırlıklı seçmemin sebebi orada 40 TL kuponum olması. Şimdiden teşekkürler.

Gametech Black Rider Mavi Switch Mekanik Klavye (favorim)

MF PRODUCT Strike 0562 Blue Switch Kablolu Rgb Gaming Gerçek Mekanik Klavye Gri MF10943

Gamebooster G902 Strike Rainbow Blue Switch Mekanik Gaming Klavye

Gametech Venom Blue Switch TR Q Gaming Oyuncu Mekanik Klavye

Inca IKG-444 Ophira RGB Mekanik Gamig Keyboard

Dark Elite Force DK-AC-GK2000 Blue Switch RGB Aydınlatmalı Kablolu Mekanik Oyuncu Klavye
Gametech venom kullaniyorum gayet iyi sadece biraz yay sesi var

Yaklaşık ne kadar zamandır kullanıyorsunuz hocam arka aydınlatmalarda sorun falan yaşadınız mı ?
14 ay falan oldu soda döktüm klavyeye ondan sonra e tuşunun ışığı bozuldu oda benden kaynakli bir sorun

Anladım hocam sağolun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bu klavyenin bilinen kronik bir problemi yoktur değil mi ?
Yok deneyimleme şansım oldu güzel klavye yurtdisinda havit diye geçiyor markası , youtubede videolari var bu klavyenin

Yok deneyimleme şansım oldu güzel klavye yurtdisinda havit diye geçiyor markası , youtubede videolari var bu klavyenin
Bu gamenote fena durmuyor ama tkl olması hadi onu da geçtim tr karakterli olmaması beni soğutuyor biraz açıkcası. Yine de öneri için teşekkürler hocam. Gamebooster için ne düşünüyorsunuz ?

Bu gamenote fena durmuyor ama tkl olması hadi onu da geçtim tr karakterli olmaması beni soğutuyor biraz açıkcası. Yine de öneri için teşekkürler hocam. Gamebooster için ne düşünüyorsunuz ?
Türkçe karakterler var resimdeki ing versiyon diğer markaları nasıl bilmiyorum malesef belki daha iyidir

14 ay falan oldu soda döktüm klavyeye ondan sonra e tuşunun ışığı bozuldu oda benden kaynakli bir sorun
@Gojira Hocam peki Gametech Venom switch markası nedir bilginiz var mı ? KRGD diye bir marka diyenler var yorumlarda ama net bilgiye ulaşamadım ? Bir de hocam bu sağ üst tekerlekten ses artırma azaltmayı da ayarlayabiliyor muyuz. Klavyede enter space vb. tuşların hissi kötü diyenler de var. Aydınlatabilirseniz çok sevinirim.

Edit: Klavye ile ilgili bir video buldum ve gereken cevapları aldım. Cevap veren herkese teşekkürler...

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,308
Üyeler
190,726
Son üye
clips
Geri