Allah gerçekten var mı?

gerçekten yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

aynen kardeşim şimdi bi kelimenin *912481035781398*47123971 tane anlamı var yani nerden bileceksin ki hangisi doğru
Yorumlayacaksın.Her anlamı da mantıklı çıkmıyor. zaten.Kimi anlamı kurana uymuyor ("Kadınlarınızı dövün" cümlesi gibi) kiminde ayet ile alakasız bir anlam çıkıyor.(ATIYORUM: Bir kelime hem yılan hem bardak anlamını taşıyor.Çölde ..... çok görülür diyor ayette.Şimde sen burada "bardak anlamını koysan alakasız olur.Kiminde de o sırada anlattığı olay ile uyuşmuyor.Mesela arılar hakkında bir ayet grubu var diyelim.Bir anda araya alakasız bir kelime çıkmaz.))
Yani böyle böyle anlamla eleniyor ve elde birkaç tane, birbiriyle yaın anlamda kelime anlamları çıkıyor.Bunlardan biri konularbilir yani.Eş anlamlı gibiler sonuçta.

gerçekten yok

aynen kardeşim şimdi bi kelimenin *912481035781398*47123971 tane anlamı var yani nerden bileceksin ki hangisi doğru
Enayi gibi de yorumlamayacaksın.

max ateist türk modu
bana laf atanın dogmatik teist olması. Tanrı bir kelimenin 3500 tane anlamı olduğunu da biliyordu. Benim düşünebildiğim şeylerin tanrı tarafından da düşünülebilmesini beklerim.

Enayi gibi de yorumlamayacaksın.
Yorumluyorum zaten sadece kendimi kandıracak şekilde yorumlamıyorum. Ne doğruysa ne uygunsa islamda vardır aa meale bakalım tüh ters bişey var dur tefsirinde doğrudur falan. Göğüsleri yeni tomurcuklanmış kadınlar vaat ediliyor hocam nasıl yorumlayacaksın?

bana laf atanın dogmatik teist olması. Tanrı bir kelimenin 3500 tane anlamı olduğunu da biliyordu. Benim düşünebildiğim şeylerin tanrı tarafından da düşünülebilmesini beklerim.
Kaynak: Sinan Engin'in saç telindeki bitlerin oturduğu evin faturasının yazıldığı son yazının yazıldığı klavyedeki kırıntılar

Kaynak: Sinan Engin'in saç telindeki bitlerin oturduğu evin faturasının yazıldığı son yazının yazıldığı klavyedeki kırıntılar
Tanrının varlığına kaynak sunabilecek misin ki bana böyle diyorsun. Tek boynuzlu atların var olması senin tanrının var olmasının ihtimalinden daha fazla :ROFLMAO::ROFLMAO:

Yorumluyorum zaten sadece kendimi kandıracak şekilde yorumlamıyorum. Ne doğruysa ne uygunsa islamda vardır aa meale bakalım tüh ters bişey var dur tefsirinde doğrudur falan. Göğüsleri yeni tomurcuklanmış kadınlar vaat ediliyor hocam nasıl yorumlayacaksın?
Senin dediğin kişiler Huriler.Evet aynı zamanda güzel,gülümser yüzlü kişi anlamına da gelir.
GÖĞÜSLERİ YENİ TOMURCUKLANMIŞMIŞ
ÇITIR DESİN DÜMDÜZ HERKES RAHATLASIN DEMİ YAA

Yazık. Ergenliğe hızlı girmiş biri.
ya kardeşim argüman sunabiliyorsan sun allahın yok diyorum sana sen ergenliğe hızlı girmiş birisi yazık diyorsun. Ne garip adamsın vesselam. Felsefi görüşleri ergenlikle bağdaştırabiliyorsun ya helal olsun. Ben böyle düşünüyorum var mı başka soru? İkna edebilecek misin beni?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,101,059
Üyeler
175,158
Son üye
Alpkan
Geri