Öneri Sizce en mantıklı araba hangisi?

Mlfz

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
130
Bütçe
2300000
2021-2022 ds 9 opera paket full

2021 BMW 520i special edition M sport

2020-2021 Mercedes c200 AMG

Sizce ? Başka araba onerebilirsiniz fiyat Max 2 milyon 300 bin dir . Önereceğiniz araba 15 km yi geçmemelidir şimdiden saol un

O kadar param olsa hiçbirini almam. TOGG a 2 gün kaldı, çekerim en fullünü.
daha bir ilk kullanıcıya ulaşsın ondan sonra alınır bir sorunu çıkar vs uğraşmak zorunda kalırsın

nvidia 4090 gibi kartların power kabloları yanıyor ilk kullanıcılar bildirdi

daha bir ilk kullanıcıya ulaşsın ondan sonra alınır bir sorunu çıkar vs uğraşmak zorunda kalırsın

nvidia 4090 gibi kartların power kabloları yanıyor ilk kullanıcılar bildirdi
Paşa gönlü bilir herkesin. Zaten dikkat edersen BENİM PARAM OLSA dedim.

İçlerinden E kasa , A6 ve S90'a bakardım. Eğer aile için istiyorsam tabii
Daha genç işi bir şey istiyorsam da attığın 420i motoruyla duruşuyla her noktasıyla güzeldir.
Seçim sana kalmış

Mercedes benz e kasa olur bence, bizde de c180 var. Bizde önceden golf vardı, satıp c180 aldık ama eğer işimiz için olmasaydı o golfü asla değiştirmezdik. Konfor başkaydı onda.

Daha genç işi bir şey istiyorsam da attığın 420i motoruyla duruşuyla her noktasıyla güzeldir.
Seçim sana kalmış
Merhabalar ben biraz daha inceledim ve ds 9 da 4 koltuk masaj , soğutma ve ısıtma var fiyatı olarak da uygun motor olarak da pek bir bilgim yok ama 1.6 225hp bu motor 508 dede kullanılmakta kendi arabam 508 ordan biliyorum perfornmanslı bir motor ama işte aile için bakıyorum aile 3 kişilik yani ds biraz daha mantıklı değil mi ?

ahhhhhhh şarj istasyonu olsa düşünmem tesla harici

Mercedes tabiiki

Seçim sana kalmış
Ben sanırım S90 tercih ederdim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,778
Üyeler
187,396
Son üye
TurkeyStar
Geri