16 00 da Cnn Türk ü açın gençlere telefonlarda Ötv indirimi müjdesi gelebilir.

Bende de 16 var. Yakında fiberde varda çekmiyorlar işte buraya kadar. Bari vdsl verin diyorum port yok diyorlar.
Bende de port sıkıntısı var. Karşı sokağımızda ve yan sokağımızda altyapı var. 1 Senedir yapıyorlar ve bize de geleceği söylendi ama tam dibimizde durduruldu. Aradığımda bölge bölge yapıyoruz diyorlar ama benim oturduğum yer de altyapı döşenen mahalleye bağlı. Neye göre bölge var anlamadım.

Mantıken de dünyada 1. olup avrupa da 4. olmak garip :)
abi yok valla kafayı yedim Bu insanlar nasıl bu kadar yani soylemiyim ban yerim siz anladınız olabiliyor yani bunlara inanacak kadar nasıl bi zekaları var hicmi internete girip bakılmıyor hicmi mantıken demiyorlar bu ülkenin hali ne diye ya

Elektriğin kapasitesini iyi güzel hoş yükselttiniz ama faturası bize giriyor abi?

abi yok valla kafayı yedim Bu insanlar nasıl bu kadar yani soylemiyim ban yerim siz anladınız olabiliyor yani bunlara inanacak kadar nasıl bi zekaları var hicmi internete girip bakılmıyor hicmi mantıken demiyorlar bu ülkenin hali ne diye ya
ban yemezsin merak etme
en fazla biri cimere atar seni

Hindistan ekonomisi bizden iyimiş 🤔 (Ben demiyorum google diyor)

Tl nin değerini düşür tüm yabancılar gelsin ülkeni sömürsün parasıyla sonra gel övün

Kanal istanbul diyor ya adam
İstanbulun geneli bozulucak

yokmu bi haber la :D rtx 3060 alacam indiri mgelirse anında taksite :D

Geri