kanka keşke 480 gb ssd alsaydın daha rahat olmazmıydı ?Icınde yalnızca gta5 ve sıstem var 75gb bos ıdeal mıdır ? bı sorun olur mu ? Toshiba ocz TR200 240GB SSD
30-40 yeterliIcınde yalnızca gta5 ve sıstem var 75gb bos ıdeal mıdır ? bı sorun olur mu ? Toshiba ocz TR200 240GB SSD
Kronik sorun nedir her yerde görüyorum bu sorunuTr 200 kronik sorunluydu galiba hocam![]()
benımkıde kronık sorunlu Adata SU630 480 GB SSD ama bende ıyı çalısıyorTr 200 kronik sorunluydu galiba hocam![]()
Genellikle FPS drop,mavi ekran gibiKronik sorun nedir her yerde görüyorum bu sorunu![]()
Hocam şuan bende de su630 var gta 5 de hep FPS drop yiyordum 170 den 10 Lara düşüyordu.(bugün 970 Evo 500 GB sipariş ettim)benımkıde kronık sorunlu Adata SU630 480 GB SSD ama bende ıyı çalısıyor
Kronik sorunlu olduğu sizde illa olacak diye bir durum söz konusu değil sadece olma ihtimali yüksekbenımkıde kronık sorunlu Adata SU630 480 GB SSD ama bende ıyı çalısıyor
Kronik sorun nedir her yerde görüyorum bu sorunu![]()
donanimarsivi.com
Hee anladım şimdi bu arada hayırlı olsun bende par biriktiriyorum yeni sistem toplucamGenellikle FPS drop,mavi ekran gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam şuan bende de su630 var gta 5 de hep FPS drop yiyordum 170 den 10 Lara düşüyordu.(bugün 970 Evo 500 GB sipariş ettim)
evet olabılır anı fps dususlerı yasıyor gıbıyım artık hersey kronık sorunlu arkadas ne alcam bılemedım :/ samsung aldıracaklar ılla fps dususlerı var oyunlarda hdd de aynı sekıldeTr 200 kronik sorunluydu galiba hocam![]()
Yardımcı olacaktır hocamKronik sorun nedir her yerde görüyorum bu sorunu![]()
Önemli değil hocam bende 5 yıldır para biriktiriyorum 1 hafta önce aldımHee anladım şimdi bu arada hayırlı olsun bende par biriktiriyorum yeni sistem toplucam![]()
Kingston a2000 bakabilirsiniz hocamevet olabılır anı fps dususlerı yasıyor gıbıyım artık hersey kronık sorunlu arkadas ne alcam bılemedım :/ samsung aldıracaklar ılla fps dususlerı var oyunlarda HDD de aynı sekılde