Sistemim için kasa tavsiyesi

Demirr34_

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
316
Selam arkadaşlar;
Sistemim şu şekildedir. Sistemim için kasa tavisyesi arıyorum ve düzenli montajlamak için ne yapmam gerekiyor veya nereye götürsem kabloları düzgün bir şekilde nizami bir şekilde yapar ?
RYZEN 5 5600x / MSI RTX 3070 Z TRİO / ASUS B 450M DRAGON 4400 MHz / GSKILL RİPJAWS V (2X8) / Power Boost VK-G2052S / COOLER MASTER MasterLiquid Lite 240/ Gigabyte G27Q 27" 1 MS 144 Hz / Corsair CX Series CX750F / Seagate Sabit Sürücü 2TB/ ROG Strix Scope/Logitech G G102 / HYPERX CLOUD STİNGER CORE

Selam arkadaşlar;
Sistemim şu şekildedir. Sistemim için kasa tavisyesi arıyorum ve düzenli montajlamak için ne yapmam gerekiyor veya nereye götürsem kabloları düzgün bir şekilde nizami bir şekilde yapar ?
RYZEN 5 5600x / MSI RTX 3070 Z TRİO / ASUS B 450M DRAGON 4400 MHz / GSKILL RİPJAWS V (2X8) / Power Boost VK-G2052S / COOLER MASTER MasterLiquid Lite 240/ Gigabyte G27Q 27" 1 MS 144 Hz / Corsair CX Series CX750F / Seagate Sabit Sürücü 2TB/ ROG Strix Scope/Logitech G G102 / HYPERX CLOUD STİNGER CORE
Düzenli montajlamaj için ya gereksiz kabloları kasanın arkasına geçireceksiniz ya da psunuz modüler ise gereksiz kabloları cikartacaksiniz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Daha önce kasa toplamadiysaniz sizin için zor olabilir ama

Düzenli montajlamaj için ya gereksiz kabloları kasanın arkasına geçireceksiniz ya da psunuz modüler ise gereksiz kabloları cikartacaksiniz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Daha önce kasa toplamadiysaniz sizin için zor olabilir ama
Daha önce 0 dan hiç toplamadım böyle güzelce toplayan bir yer var mı örneğin itopyaya götürsem toplarlar mı veya bilgisayarcıya

Daha önce 0 dan hiç toplamadım böyle güzelce toplayan bir yer var mı örneğin itopyaya götürsem toplarlar mı veya bilgisayarcıya
İtopya genelde kendine müslüman ordan bişey almadığın sürece montajlar mı bilmiyorum

Bilgisayarcının da iyisini bulabilirsen anca. Mahalle bilgisayarcıları yerine Daha büyük bir firma bulup toplatabilirsin belki ama toplarlarken yanlarında dur

İtopya genelde kendine müslüman ordan bişey almadığın sürece montajlar mı bilmiyorum

Bilgisayarcının da iyisini bulabilirsen anca. Mahalle bilgisayarcıları yerine Daha büyük bir firma bulup toplatabilirsin belki ama toplarlarken yanlarında dur
Anladım teşekkürler sistemi komple itopyadan almıştım zaten ve payalştığım sisteme kasa önerisi yapabilir misin

Ya hocam hiç yalan söylemeyeceğim ben kasalar hakkında neredeyse hiç bişey bilmiyorum yaa :D şimdi kötü bi kasa öneripte sizi de zor duruma sokmak ya da küfür yemek istemem en iyisi başka arkadaşlar önersin :D

Ben inventusta indirime giren phantekslerden önericektim de bitmiş

Bu bütçeye Dark Maxima V20'den başka bir şey koymayın.

Dark Maxima V20
Şu anda 1.399 TL'ye satılıyor. İyi fiyat.
1 Kasım'da Amazon Prime indirimleri başlayacak.
Prime indirimlerini bekleyin, fiyatı düşerse Amazon'dan alırsınız.

ESKİ KONU: Merhaba "". Bu konu artık güncel olmayabilir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,205
Üyeler
193,292
Son üye
Memetss
Geri