Nasıl ders çalışma isteğiniz geliyor

TinerciAlper

80+ Gold
Reaksiyon skoru
4,993
ders çalışmam lazım yarın iki sınavım var ama hiç çalışma siteği gelmiyor 15.dkdan sonra sıkılıp bırakıyorum bazen 10 bugün edebiyat vardı 20 alırsam dua ederim öyle kötü geçti sınav yarında tarih ingilizce var birşeyler yapmam lazım yapamıyorum nasıl kurtulurum bu piskolojiden

ders çalışmam lazım yarın iki sınavım var ama hiç çalışma siteği gelmiyor 15.dkdan sonra sıkılıp bırakıyorum bazen 10 bugün edebiyat vardı 20 alırsam dua ederim öyle kötü geçti sınav yarında tarih ingilizce var birşeyler yapmam lazım yapamıyorum nasıl kurtulurum bu piskolojiden
Hedef koy

o sıkışıklıkla geliyor valla yarın son coğrafya sonra bitti şükür

bilgisayarı kaldırarak

konuları bile bilmiyorum bırak hedefi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

o sıkışıklıkla geliyor valla yarın son coğrafya sonra bitti şükür
son dk okulda göz gezdirebilirsem o onun dışında ytok

bilgisayarı kaldırarak
oyun oynama isteğimde yokki pcyi bile açmıyorum bazen

offff

gelmiyor üniversitedeyken de gelmezdi kısaca zora girmeden çalışmazdım finallere hazırlanırken 3 gün kütüphanede kaldığımı bilirim...

sınıf kaçtı

Bomboş bir insan değilsen neden çalışman gerektiğini anlayacak kapasiten vardır.
veya kaba et korkusu.

öğrendiğini doğru yapmaya başladığında geliyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,733
Üyeler
185,791
Son üye
jhiniet
Geri