TürkNet iyi mi kötü mü

Reaksiyon skoru
20
1000mbps alabilirim ama binadakilerin izin vermesi gerek kablo çekilmesi için. Binadakiler de çekmiyor kötü gibi şeyler demişler. Kullananlara veya bu konuda bilgisi olanlar cevaplayabilir mi? Kopmalar, bağlantı sorunları, hız düşüşleri gibi şeyler oluyor mu? TürkNet gerçekten kötü mü?

Türknet güzeldir 1000mbps çekiliyorsa dadından yinmez.

bizim mahalleye gigafiber geldi duyduğum kadarı ile gigafiber hizmeti çok iyiymiş ek imkanlar da mevcut sanırım

ben 1000 mbps kullanıyorum 2 haftada eve geldiler şuanda speedtest yapınca 780 download a çıkıyor ve 380 e düşüyor upload da 900 de kalıyor olduğum yer fazlasıyla kalabilık o yüzden 780 den 380 e düşüyor olabilir yada bilgisayardan kaynaklı tam bilmiyorum steamda yükleme yapınca 50 60 görüyor sonra 0 a iniyor 10 oluyor sonra tekrar 0 a iniyor 20 olur sonra tekrar 0 a iniyor 2 4 oluyor biraz garip ben memnunum steam olayıda belki bilgisayardan kaynaklı falan olabilir tam emin değilim

1000mbps alabilirim ama binadakilerin izin vermesi gerek kablo çekilmesi için. Binadakiler de çekmiyor kötü gibi şeyler demişler. Kullananlara veya bu konuda bilgisi olanlar cevaplayabilir mi? Kopmalar, bağlantı sorunları, hız düşüşleri gibi şeyler oluyor mu? TürkNet gerçekten kötü mü?
Kesinlikle geçin. 1 senedir turknet kullanıyorum. Çok memnunum.

Yerden yere degisiyor
Ben sorun yasamadim

Türknet güzeldir 1000mbps çekiliyorsa dadından yinmez.
ya 1000mbps çok güzel geliyor kulağa ama aniden kesiliyor diyenler de var napıcam bilmyiorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kesinlikle geçin. 1 senedir turknet kullanıyorum. Çok memnunum.
hiç kesildiği, hızın azaldığı oldu mu

Yerden yere degisiyor
Ben sorun yasamadim
ya binamız biraz eski bir tek ondan korkuyorum ama altyapı var

ben 1000 mbps kullanıyorum 2 haftada eve geldiler şuanda speedtest yapınca 780 download a çıkıyor ve 380 e düşüyor upload da 900 de kalıyor olduğum yer fazlasıyla kalabilık o yüzden 780 den 380 e düşüyor olabilir yada bilgisayardan kaynaklı tam bilmiyorum steamda yükleme yapınca 50 60 görüyor sonra 0 a iniyor 10 oluyor sonra tekrar 0 a iniyor 20 olur sonra tekrar 0 a iniyor 2 4 oluyor biraz garip ben memnunum steam olayıda belki bilgisayardan kaynaklı falan olabilir tam emin değilim
bu 0'a inme olayı çok mu oluyor

bizim mahalleye gigafiber geldi duyduğum kadarı ile gigafiber hizmeti çok iyiymiş ek imkanlar da mevcut sanırım
evet 950tllik modemi bedavaya kuruyorlar, cayma bedelin olursa 1000tlye kadar ödüyorlar, 7/24 müşteri hizmetleri var

üç sene kullanan bırı olarak ilk yıl vardı performans sıkıntısı bu aralar baya ıyı

bazı yerlerde iyi bazı yerlerde kötü şans meselesi cürüm

5 Sene kullandım kendi açımdan tavsiye etmem ama her altyapıya farklı hizmet veriyorlar dene istersen.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,420
Üyeler
192,715
Son üye
Felaket4121
Geri