Vanessa
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 279
hayırlı olsun2 beyaz 1 siyah 1 yeşil aldım kargo ödememek için
hayırlı olsun2 beyaz 1 siyah 1 yeşil aldım kargo ödememek için
İPTAL ET hocam aldığın fiyattan niye satıyonarkadaşlar keycapsleri aldığım fiyattan veriyorum ankara içi elden teslim edebilirim isteyenler özelden ulaşsın
begenmediniz mi hocam ona göre alcamarkadaşlar keycapsleri aldığım fiyattan veriyorum ankara içi eldende teslim edebilirim isteyenler özelden ulaşsın
Önceden aldığını kastediyordur sanırımİPTAL ET hocam aldığın fiyattan niye satıyon
tüm akşamım gitti kullanmalık bi tane klavye alamadımGençler kimse yanlış anlamasın da lütfen 2. el muhabbetini buradan yapmayın bakın burada zaten bu ürünleri alabilen kimse babasının hayrına ucuza vermez zaten. Ben bi' tane kullanmalık yakalayabilsem şükredicem.
knk keycap hangi renkarkadaşlar keycapsleri aldığım fiyattan veriyorum ankara içi eldende teslim edebilirim isteyenler özelden ulaşsın
Ben de valla aceleden aldım 2 tane. 1 pembe mor 1 beyaz umarım G512ye takabilirim.Bu 23 tuş keycapsler çok kaliteli dokusu falan çok güzel. Daha önce almıştım kullanıyorum.
Romer G mi ?Ben de valla aceleden aldım 2 tane. 1 pembe mor 1 beyaz umarım G512ye takabilirim.
Romer G ise takamazsınRomer G mi ?
https://www.itopya.com/logitech-g-g512-gx-blue-switch-turkce-siyah-mekanik-gaming-klavye_u13358Romer G mi ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Romer G ise takamazsın
Switchler cherry mx gibi ise rahat olur takarsınBen de valla aceleden aldım 2 tane. 1 pembe mor 1 beyaz umarım G512ye takabilirim.