Ana Konu 🔥Havit "Happy Hour" İndirim Etkinliği🔥

4.5 k olur sanırım gene alınır mı alınmaz mı bilemedim klavyeden çok iyi anlayan arkadaşlar yorum yapsın bişey diyemem ama kulaklıktan şikayetler olduğunu okudum :D
Alüminyum kasa olduğundan pahalı. Diğer detaylarında pek bir şey söylemiyorlar. Switchi nedir falan bilmiyorsun ve büyük ihtimalle manyetik switch değil. Manyetik switch'de çift basma gibi sorunlar neredeyse olmadığından daha uzun ömürlü oluyor. Daha şeffaf olsalar ve manyetik switch olsa Wraith klavyesi yerine şu anki fiyatıyla alınabilirdi. Havit bazı ürünlerde kitlenin daha detaylı bilgisi olduğunu unutuyor.

Giriş seviyesi kulaklık, klavye ve farede fiyat satın alımı belirler. Premium ürünlerde ise ürün içeriğine ait bilgiler.

kablolu olan iyi kulaklık diye biliyorum 2 adet var hangisinden bahsediyorsunuz ?

Kullanan var mı acaba hocam fareyi düşündüm fakat yorumlama göremedim pek
Bu tarz bir sensörlü fareniz yoksa fiyatı iyi alınır.

Diğer kablosuz kulaklığın alıcısı farklı. Bende H2002BG var alıcısı yer yer cızırdama yaşatsa da iş görüyor. Kablosuz olarak da alınabilir eğer ihtiyacınız varsa, tasarımı da Corsair'in kulaklığı ile aynı ve rahattır büyük ihtimalle.

H2002D de fiyatına göre iyi. Ama ekolayzır ayarını yumuşak yapmak ve gürültü dengeleme açmak gerekiyor. Veya FxSound kullanmak gerekiyor. Çünkü çoğu kişideki anakartlarda eski giriş seviyesi ses kartları var. Bunlar sesi jack girişli kulaklıklarda boğuk veriyor.

2025-12-09_18-33.webp

Alüminyum kasa olduğundan pahalı. Diğer detaylarında pek bir şey söylemiyorlar. Switchi nedir falan bilmiyorsun ve büyük ihtimalle manyetik switch değil. Manyetik switch'de çift basma gibi sorunlar neredeyse olmadığından daha uzun ömürlü oluyor. Daha şeffaf olsalar ve manyetik switch olsa Wraith klavyesi yerine şu anki fiyatıyla alınabilirdi. Havit bazı ürünlerde kitlenin daha detaylı bilgisi olduğunu unutuyor.

Giriş seviyesi kulaklık, klavye ve farede fiyat satın alımı belirler. Premium ürünlerde ise ürün içeriğine ait bilgiler.
yani alıncak ürünler değil :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu tarz bir sensörlü fareniz yoksa fiyatı iyi alınır.
bu fiyata fevell z1 almıştım indirime giriyor arada bir

yani alıncak ürünler değil :D

bu fiyata fevell z1 almıştım indirime giriyor arada bir
Klavyeyi almam da diğer fare ve kulaklık alınabilir. Havit klavye tarafında KB904L ve %60 versiyonu manyetik hariç bulaşılmaz. KB904L var switchleri güzel ve buradaki alüminyum'a göre basım ömrü de uzun bu ₺4000 50 milyonken KB904L 100 milyon basım ömrü var. Onda pembe bir switch var. Yine orada da şeffaf değiller.

Havit'in klavye tarafında switchleri net belirtmesi ve yedek switch satması lazım. Yedek switch satsa çoğu klavyesini öneririm. Elbette farklı switchler takabilirsiniz, ama yerelde switch satan da çok yok. Bu yüzden alırken uzun ömürlü olması açısından manyetik tercih etmek daha mantıklı.

Şöyle deneyip satacak bir kazancım olsa çoğu ürününü alıp denerim. Elimde çok fazla Havit kulaklığı var. Ama bütçe de bir yere kadar, bazılarını satıp elden çıkaracağım. En azından H2002P, H2002U PRO ve H2002BG öneririm. Giriş seviyesi Trendyol'da en çok satanı önermem. O genel fason üretim ürün ve tasarımı konforsuz. Onu da keşke o fiyatlara Havit tasarımı ve konforuyla yapsalar.

H2002D yukarıda paylaştığım Realtek ayarları ile kullanırsanız gayet iyi kulaklık. Kablosuz olanda alıcıyla bağlandığından sesi içindeki ses kartı işliyor. Havit H2002P ve üst modellerindeki ses kartları gayet net duyabileceğiniz kadar iş görüyor. 7.1 falan hiç kullanmayın gereksiz. Düzgün bir ses ayarı, ekstra EQ ayarı falan ile her oyunda rahatlıkla ses kasarsınız.

Klavyeyi almam da diğer fare ve kulaklık alınabilir. Havit klavye tarafında KB904L ve %60 versiyonu manyetik hariç bulaşılmaz. KB904L var switchleri güzel ve buradaki alüminyum'a göre basım ömrü de uzun bu ₺4000 50 milyonken KB904L 100 milyon basım ömrü var. Onda pembe bir switch var. Yine orada da şeffaf değiller.

Havit'in klavye tarafında switchleri net belirtmesi ve yedek switch satması lazım. Yedek switch satsa çoğu klavyesini öneririm. Elbette farklı switchler takabilirsiniz, ama yerelde switch satan da çok yok. Bu yüzden alırken uzun ömürlü olması açısından manyetik tercih etmek daha mantıklı.
havitte sıkıntı var mouselerinde sadece sensör klavyelerinde mekanik+hotswap yazarsa yazıyor başka bilgi bulamıyon tuhaf bi çar

Şöyle deneyip satacak bir kazancım olsa çoğu ürününü alıp denerim. Elimde çok fazla Havit kulaklığı var. Ama bütçe de bir yere kadar, bazılarını satıp elden çıkaracağım. En azından H2002P, H2002U PRO ve H2002BG öneririm. Giriş seviyesi Trendyol'da en çok satanı önermem. O genel fason üretim ürün ve tasarımı konforsuz. Onu da keşke o fiyatlara Havit tasarımı ve konforuyla yapsalar.
şuan kulaklık fuxi h7 kullanıyorum 5-6 ay felan oldu menteşe tarafı kırıldı bantladım öyle kullanıyorum ses konusunda memnunum cs de güzel ses kasılıyor denılebilir.Klavye olarak şuan gamepower eva 7 kullanıyorum kb900l almayı düşünüyordum kompakt mini bi klavye istiyorum 900l iyi değilmidir ?

havitte sıkıntı var mouselerinde sadece sensör klavyelerinde mekanik+hotswap yazarsa yazıyor başka bilgi bulamıyon tuhaf bi çar
Çin tarafı biraz sorunlu ya. Benim anladığım kadarıyla bunlar sadece kendi markalarına üretim yapmıyorlar. Bu yüzden ana odakları o markayı büyütmek olmuyor. Bir tek kulaklık tarafına yatırım yapıyorlar gibi. Geçen Amazon indirimlerinde Razer blackshark X v2 mi öyle bir şeyin yeşil modelinie ₺1500 aldım. Kulaklığın bassları çok iyi olduğundan ses kasmada bir tık daha iyi. Ama yine jack olduğundan ekolayzır ayarı istiyor.

Havit yerinde olsam Razer gibi uygulama yapar, EQ ayarı falan içeren ayrı bir uygulamayı $10-20 satardım. Hatta bunu öneri olarak mail attım. Belki dikkate alırlar. EQ ayarı yapmayı bilmeyen çok kullanıcı var. Keza ben de uğraşasım gelmiyor. Razer'da her oyuna özel EQ profili var. Uygulamaya bir kerelik $20 veriyorsun ve Razer kulaklıklarda kullanıyorsun. Çinli üreticiler artık farklı model ürün basmak yerine yazılıma da odaklanması gerekiyor. Çoğu şeyi aslıdna yazılım çözüyor.

H2002P'de yazılım onlara ait değil diye biliyorum. Xear bilmem ne diye ayarlar var, onlar sesi artırıyor mesela. Ama bu yazılım sadece 108 chipsetinde var. Daha üst modellerinde sürücü yok, sesleri kötü değil ama yazılım desteği istiyor.

şuan kulaklık fuxi h7 kullanıyorum 5-6 ay felan oldu menteşe tarafı kırıldı bantladım öyle kullanıyorum ses konusunda memnunum cs de güzel ses kasılıyor denılebilir.Klavye olarak şuan gamepower eva 7 kullanıyorum kb900l almayı düşünüyordum kompakt mini bi klavye istiyorum 900l iyi değilmidir ?
Manyetik switch gayet alınabilir. Ama uygun fiyat bekleyin.

Fuxi serisi genel olarak uzak duruyorum. Havit'e özel değil genelde üst kısmı öyle ince veya müzik kulaklığı gibi duranlar garanti kırılıyor. Wraith'den ₺2500 ATK Mercury aldım 1.5 ayda üstü çatladı. H2002BG'de ise çatlama olmayacak kadar esnek bir malzeme var. Kaliteli değil ama bu Havit'in ana tasarımı kırılmayacka kadar kaliteli diyelim.

havit-gamenote-fuxi-h7-rgb-kablosuz-ga--a638-.webp

havit-gamenote-h2002bg-gaming-kablosuz-3a4fbe.webp

Farklı kullanıcıları çekmek için yaptıklarını biliyorum. Ama Havit'in daha çok HyperX benzeyen şu tasarımı daha kaliteli oluyor. Tabii kulak kısımları bir tık küçük kalıyor. Konfor arayanlar için belki Fuxi serisinde tasarımı değiştiriyor olabilirler. Farklı kulaklık modellerine benzeyenler ise çok da güven vermiyor. Şu an indirimdeki Corsair kulaklığa benzeyten tasarımı da çirkin bence.

Şu an indirimdeki kulaklığın tasarımına da bu yüzden net bir şey diyemem. Belki bu da çok kolay kırılan kötü bir tasarım olabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,171,460
Üyeler
186,069
Son üye
civilim
Geri