iphone 13 tr mi iphone 14 pro yd mı

Reaksiyon skoru
4
batuma gidip iphone 14 pro almak mı daha mantıklı yoksa direk türkiye iphone 13 mü almak daha mantıklı
yurtdışı alırsam sorun falan olur diye korkuyorum herhangi bişey olur mu acaba
yurtdışı telefonlar hakkında bilgisi olan varsa söyleyebilir mi

Cihazla ilgili bir problem olmaz sadece garanti süresi 2 yıl olmuyor ve aldıktan sonra kayıt yaptırırsan 3 yıl başka bir telefonu kayıt yaptıramazsın

batuma gidip iphone 14 pro almak mı daha mantıklı yoksa direk türkiye iphone 13 mü almak daha mantıklı
Garanti olayi sıkıntı degilde simdi kaydettirdiktrn sonra sadece senin üstüne olan hat kullanabiliyor yani satamiyorsun benimde o kafami karıştırdı

Ve alabiliyorsan başka bir yerden al Batum'da da güzel bir vergi alıyorlar telefondan başka bir yerden getirtip Gürcistana gir çık yaparsan daha
Garanti olayi sıkıntı degilde simdi kaydettirdiktrn sonra sadece senin üstüne olan hat kullanabiliyor yani satamiyorsun benimde o kafami karıştırdı
Evet maalasef öyle kayıt ettirdikten sonra sadece kayıt ettirdiğin kişinin hattında çalışıyor.

kayıt ettikten 3 yıl sonra istediğin kişinin adına olan hatlar ile kullanabiliyorsun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ve alabiliyorsan başka bir yerden al Batum'da da güzel bir vergi alıyorlar telefondan başka bir yerden getirtip Gürcistana gir çık yaparsan daha
Vatandaşı olmadığın ülke senden vergi alamıyor. Vergiyi geri alabiliyorsun.

14 pro tabii ki de git al prosedürlere uygun şekilde.

kayıt ettikten 3 yıl sonra istediğin kişinin adına olan hatlar ile kullanabiliyorsun.

KDV iadesi alıyorsun ama tamamını alamıyorsun o yüzden söylüyorum.

3 yil sonra mi ilk defa duydum ama

Tax free formu alırsan eğer verginin bir kısmını geri alıyorsun çoğu youtuber verginin sadece bir kısmını aldığından bahsetmiyor ama bir cihaza o kadar para verip garantiden mahrum kalmak büyük sıkıntı ya ülkeye geldikten sonra fabrika hatası ortaya çıkarsa ve cihaz kullanılamaz hale gelirse

Tabi ki de 13TR , kendini 3 sene bi telefona mahkum etmek ve 1 yıl garantili kullanmak 3 yıl dolduktan sonra pasaportuna işli telefonu 2. ele sürüklemek aşırı riskli ve mantıksız. YD telefon aldığın zaman o parayı o telefona gömüp unutuyorsun demektir

seçenekler arasında 14 derim ama şahsen gidip yurtiçi 12 pro max alırdım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,931
Üyeler
186,815
Son üye
ida64
Geri