Ekranda ki herşeyi çift görüyorum

Reaksiyon skoru
22
herşeyin yanında 1 tane daha az belirgin kaymış gibi bi görüntü oluyor arada düzeliyor arada yapıyor ilk defa bugün karşılaştım sorun monitörden kaynaklımıdır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yoksa gözümmü bozuldu

herşeyin yanında 1 tane daha az belirgin kaymış gibi bi görüntü oluyor arada düzeliyor arada yapıyor ilk defa bugün karşılaştım sorun monitörden kaynaklımıdır
Kanka bunu deneyerek öğrenebilirsin yarın olduğu zaman ya da şimdi tekrar olunca bilgisayarı kapat ve telefona geç eğer telefondada yaşarsan gözlerinden dolayıdır eğer yaşamazsan monitörden dolayıdır ha şimdi yaşarsın sonra hiç olmaz hem monitörde hem telefonda o zamanda artık anlık yorgunluğuna denk gelmiş olabilir

Kanka bunu deneyerek öğrenebilirsin yarın olduğu zaman ya da şimdi tekrar olunca bilgisayarı kapat ve telefona geç eğer telefondada yaşarsan gözlerinden dolayıdır eğer yaşamazsan monitörden dolayıdır ha şimdi yaşarsın sonra hiç olmaz hem monitörde hem telefonda o zamanda artık anlık yorgunluğuna denk gelmiş olabilir
uyanalı bi yarım saat olmadıda telefonda veya reel de öyle bi sıkıntı yaşamadım monitörde oldu sadece neyse bikaç saat geçsin bi deneyeyim

yoksa gözümmü bozuldu
Ne içtin kanka 🤣

Ekler

• IMG_20221106_185629.jpg
    IMG_20221106_185629.jpg
    983 KB · Hit: 50
oha lan aşırı mantıklı deniycem sağol

ayık halimiz böyle ahjsdfhjadsf

evet sorun monitörden kaynaklı galiba
telefondan çektim
benim gözümdede sorun yoksa monitörden kaynaklı

Hepimizin gözü bozuk veya monitör bozuk. Muhtemelen monitör bozuktur :ROFLMAO:

oha lan aşırı mantıklı deniycem sağol

ayık halimiz böyle ahjsdfhjadsf

evet sorun monitörden kaynaklı galiba
telefondan çektim
🤣🤣🤙🤙

yoksa gözümmü bozuldu
Televizyona yada telefonuna bak yazıları çift görmüyorsan sorun monitörde (y)

yoksa gözümmü bozuldu
Gpudan gelen kabloyu monitore tak onuda gpu ya

Geri