bythmn
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 5,587
Geçen ayki indirimlerde almıştım bence f/p ürün. Hatta bu fiyata bedava. Kalitesi de ortalama.Bu pudinglere çok hassas elde kalıcakmış gibi diyorlardı ama
Geçen ayki indirimlerde almıştım bence f/p ürün. Hatta bu fiyata bedava. Kalitesi de ortalama.Bu pudinglere çok hassas elde kalıcakmış gibi diyorlardı ama
Aynı siparişte 3 tane aynı ürün sakat diyorlar hocam, ona göre haberin olsun3 tane aldım kargo bedava olsun diye
K310 var 320 yokK320 aldıysan Mizar siyah-beyaz var elimde takaslarım ne renk istersen seve seve
anlamadım euro bazında nasıl bu kadar ucuza satıyorlar kontrol ettim geçen hafta çarşamba da indiirme girmişArkadaşlar indirim önümüzdeki günlerde de olabilir takipte kalın
Umarım hayallerin çabuk gerçekleşir kralbenim de ilerde öyle bir hayalim var. gaming room yapıcam ancak şu an olduğum evde yeteri kadar oda yok hep içimde kaldı böyle bir şey yapmak filmlerde görürdüm heves ederim halasadece pc değil xbox playstation masa oyunları dizicem tek tek
Kanka bugün alamayan yok sana o kadar söyliyimYine mi kaçtı klavye be kaç gündür f5 atarak geçirdim bugün işten foruma bakamadım şansıma yine kaçmış. Bir tane klavye alacağım fazlasında gözüm yok![]()
yok be bişey olmaz olursa da çaresine bakarızAynı siparişte 3 tane aynı ürün sakat diyorlar hocam, ona göre haberin olsun
hk mouse kullaniyorum,skatezleri mukemmeldende ote.yahu ne alakası var. Mevcut kullandığım hyperx haste harbi iyi mouse, shape olsun skatez olsun hissiyat olsun.
Hk mouselar kötü sana iyi geliyorsa alırsın kullanırsın. Satmak için arşa mı çıkaralım.
Klavyeler iyi onlara lafım yok.
Ürünlerin değeri toplamda 200 lira ve üzerindeyse kargo bedeli alınmıyorklavye gelirse 80 TL kargo ücreti varmış klavye + mouse düşerse öyle alsam kargo ücretsiz mi oluyor 20 TL fazla ödemiş olcam mouse almış oluyorum
sağolasınAlıntıyı görüntüle
Ürün ara toplamı 2 lira daha fazla olsa kargo ücreti çıkmayacaktı neyse iyinin kötüsü diyelim artık
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ürünlerin değeri toplamda 200 lira ve üzerindeyse kargo bedeli alınmıyor