Ana Konu HK GAMING ÜRÜNLERİ YARDIMLAŞMA

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Arkadaşlar indirim önümüzdeki günlerde de olabilir takipte kalın
anlamadım euro bazında nasıl bu kadar ucuza satıyorlar kontrol ettim geçen hafta çarşamba da indiirme girmiş

Yine mi kaçtı klavye be kaç gündür f5 atarak geçirdim bugün işten foruma bakamadım şansıma yine kaçmış. Bir tane klavye alacağım fazlasında gözüm yok :D

benim de ilerde öyle bir hayalim var. gaming room yapıcam ancak şu an olduğum evde yeteri kadar oda yok hep içimde kaldı böyle bir şey yapmak filmlerde görürdüm heves ederim hala :D sadece pc değil xbox playstation masa oyunları dizicem tek tek
Umarım hayallerin çabuk gerçekleşir kral
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yine mi kaçtı klavye be kaç gündür f5 atarak geçirdim bugün işten foruma bakamadım şansıma yine kaçmış. Bir tane klavye alacağım fazlasında gözüm yok :D
Kanka bugün alamayan yok sana o kadar söyliyim

yahu ne alakası var. Mevcut kullandığım hyperx haste harbi iyi mouse, shape olsun skatez olsun hissiyat olsun.
Hk mouselar kötü sana iyi geliyorsa alırsın kullanırsın. Satmak için arşa mı çıkaralım.
Klavyeler iyi onlara lafım yok.
hk mouse kullaniyorum,skatezleri mukemmeldende ote.

Klavyeyi 425'e(mizar yellow) mouseyi 150'ye geçen hafta aldım bi arkadaştan. bugün 3 tane mizarı aynı sepette aldım sonra gümrükte aynı üründen 3 tane geçmiyormuş diye iade ettim sonra tekrar stok gelmedi

klavye gelirse 80 TL kargo ücreti varmış klavye + mouse düşerse öyle alsam kargo ücretsiz mi oluyor 20 tl fazla ödemiş olcam mouse almış oluyorum

1667816169724.png

Ürün ara toplamı 2 lira daha fazla olsa kargo ücreti çıkmayacaktı neyse iyinin kötüsü diyelim artık
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

klavye gelirse 80 TL kargo ücreti varmış klavye + mouse düşerse öyle alsam kargo ücretsiz mi oluyor 20 TL fazla ödemiş olcam mouse almış oluyorum
Ürünlerin değeri toplamda 200 lira ve üzerindeyse kargo bedeli alınmıyor

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,281
Üyeler
186,168
Son üye
Helixo35