kredi kartı önerisi black friday için

ücreti bilmiyorum bana gelmedi 12.ayda gelir belki 150 TL civarıdır tahminen yıllık
ek kart ücreti yok sadece babana yansıtırlar sen ödemiyorsun
ek kartın tek sıkıntısı limit ortak oldugu için baban ikide bir ne aldın diye sorabilir :D
şahsi kart almanı öneririm

ek kart ücreti yok sadece babana yansıtırlar sen ödemiyorsun
ek kartın tek sıkıntısı limit ortak oldugu için baban ikide bir ne aldın diye sorabilir :D
şahsi kart almanı öneririm
yok farklı limitler ya babmın 50 k falan benmde 32 civarı al sat yapıyorum arada o yüzden

Axess kart alacaksan en son wings kartıma 320tl lik aidat geldi arayıp iptal ettirdim üstüne de 300tl para aldım axess baya esnek bu konuda:D

Hali hazırda şuan Garantinin Flexi kredi kartını kullanıyorum yıllık aidatı falan yok diğerlerini kullanırsanız aidat kesiyor . Limit olarak 2.5k dan başlattılar ben kendim limit arttırdım. Çalışıyorsan eğer maaşına göre arttırıyorlar haberin olsun, kısacası flexiyi önerebilirim tabi senin ne kadar alışveriş yapacağına bağlı

kartın yıllık ücreti
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

rica ederim hayırlı olsun😂😂😂 güle güle harca (gülerek harcarsında, öderken gülermisin bilmem abi)😅
kardeşim bir sistem alıcam black fridayda ekipman alabilirsem karttan sonra taksitlendirip bitince kapatcam çarşı pazara uyarsa tabi :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,475
Üyeler
192,730
Son üye
Zeyx001
Geri