Yarın matematik sınavım var çalışamadım babama yardım ettim ve gitmemeyi düşünüyorum rapor alsam hoca sınav yapar mı geçen sene yine aynı hocanın matemetik dersine 2 kere daha sınavına girmemiştim izin almıştım müdüründen sizce sorun olur mu?
Geçen sene sonradan girdiğim sınavlarda değistirmemisti yine de yapmazsa diye tırsıyorum daha onceden de sen 2 sınava gelmedin felan derse diye başka önerin var mıRapor alırsan telafiye girersin. Ama bana göre telafi sınavı daha zor oluyor.
Farklı bi çözüm üreten varsa yazabilirYarın matematik sınavım var çalışamadım babama yardım ettim ve gitmemeyi düşünüyorum rapor alsam hoca sınav yapar mı geçen sene yine aynı hocanın matemetik dersine 2 kere daha sınavına girmemiştim izin almıştım müdüründen sizce sorun olur mu?
Permitasyon - Kombinasyon - Binom - Olasılık var sadece.Şu kadar konu var diye tahmin ediyorum.
Alıntıyı görüntüle
Belki polinomları bile almamışlardır. Zaten kalan konular kolay sayılabilecek düzeyde azıcık dişini sıkıp 5 6 saat çalışsan dersi geçersin.
Ders çalışmaya ne dersin?
Aga şunlara da çalışıversin o zaman ne diyeyimPermitasyon - Kombinasyon - Binom - Olasılık var sadece.
Matematiğin son gün yapılabilmesi çok zor. Tabii hocaya da bağlı. Ne okullar ne hocalar var da ilkokul çocuğuna sorar gibi soruyorlar, ne hocalar var da 5 soru klasik yapıp içinden geçiyorlar.Şu kadar konu var diye tahmin ediyorum.
Alıntıyı görüntüle
Belki polinomları bile almamışlardır. Zaten kalan konular kolay sayılabilecek düzeyde azıcık dişini sıkıp 5 6 saat çalışsan dersi geçersin.
Ders çalışmaya ne dersin?
Her okul öyle değil...Aga şunlara da çalışıversin o zaman ne diyeyim
4 saatlik düzgün çalışma ile bu konulardan 70-80 alırsın minimum.
O da konu sahibinin suçu.Matematiğin son gün yapılabilmesi çok zor. Tabii hocaya da bağlı. Ne okullar ne hocalar var da ilkokul çocuğuna sorar gibi soruyorlar, ne hocalar var da 5 soru klasik yapıp içinden geçiyorlar.
Evet, bence alabilirse rapor alması mantıklı olan tatilde iyicene bakar.O da konu sahibinin suçu.
bunlar 2-3 saatte bile rahat yapılırPermitasyon - Kombinasyon - Binom - Olasılık var sadece.