10.sınıf Matematik Sınavı

thefred01

80+
Reaksiyon skoru
0
Yarın matematik sınavım var çalışamadım babama yardım ettim ve gitmemeyi düşünüyorum rapor alsam hoca sınav yapar mı geçen sene yine aynı hocanın matemetik dersine 2 kere daha sınavına girmemiştim izin almıştım müdüründen sizce sorun olur mu?

Rapor alırsan telafiye girersin. Ama bana göre telafi sınavı daha zor oluyor.

Rapor alırsan telafiye girersin. Ama bana göre telafi sınavı daha zor oluyor.
Geçen sene sonradan girdiğim sınavlarda değistirmemisti yine de yapmazsa diye tırsıyorum daha onceden de sen 2 sınava gelmedin felan derse diye başka önerin var mı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yarın matematik sınavım var çalışamadım babama yardım ettim ve gitmemeyi düşünüyorum rapor alsam hoca sınav yapar mı geçen sene yine aynı hocanın matemetik dersine 2 kere daha sınavına girmemiştim izin almıştım müdüründen sizce sorun olur mu?
Farklı bi çözüm üreten varsa yazabilir

Şu kadar konu var diye tahmin ediyorum.
1667845026703.png

Belki polinomları bile almamışlardır. Zaten kalan konular kolay sayılabilecek düzeyde azıcık dişini sıkıp 5 6 saat çalışsan dersi geçersin.
Ders çalışmaya ne dersin?

Alıntıyı görüntüle
Belki polinomları bile almamışlardır. Zaten kalan konular kolay sayılabilecek düzeyde azıcık dişini sıkıp 5 6 saat çalışsan dersi geçersin.
Permitasyon - Kombinasyon - Binom - Olasılık var sadece.

Alıntıyı görüntüle
Matematiğin son gün yapılabilmesi çok zor. Tabii hocaya da bağlı. Ne okullar ne hocalar var da ilkokul çocuğuna sorar gibi soruyorlar, ne hocalar var da 5 soru klasik yapıp içinden geçiyorlar.
Aga şunlara da çalışıversin o zaman ne diyeyim :D
4 saatlik düzgün çalışma ile bu konulardan 70-80 alırsın minimum.
Her okul öyle değil...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,731
Üyeler
197,033
Son üye
cihan örnek
Geri