gaming gen tr ne kadar sürede kargoluyor ?

Reaksiyon skoru
39
Arkadaşlar 9 kasımda gaming gen tr 'den bir sistem aldım. siparişlerim sayfasında hala hazırlanıyor diyor ve alt kısımda faturanız henüz düzenlenmemiştir diyor.
Ne zaman kargoya verilir ? daha önce alışveriş yapan arkadaşlar bilgilendirebilir mi ? ilk defa sistem alıyorum da

Edit 16.11.2022
Bugün kargoya verildi arkadaşlar.
Umarım sağlam bir şekilde elime ulaşır.

Son düzenleme:
Arkadaşlar 9 kasımda gaming gen tr 'den bir sistem aldım. siparişlerim sayfasında hala hazırlanıyor diyor ve alt kısımda faturanız henüz düzenlenmemiştir diyor.
Ne zaman kargoya verilir ? daha önce alışveriş yapan arkadaşlar bilgilendirebilir mi ? ilk defa sistem alıyorum da
Eskiden hızlı veriliyordu ama bu aralar baya geç veriliyor arkadaşım 1 kasımda sipariş verdi 9 kasımda teslim aldı

Bana da oldu aynısı 9 Kasım akşamı siparişi verdim hala hazırlanıyor olarak gözüküyor

Eskiden hızlı veriliyordu ama bu aralar baya geç veriliyor arkadaşım 1 kasımda sipariş verdi 9 kasımda teslim aldı
yapma ya inşallah erken getirirler malum ara tatilde bir şeyler yapmak istiyordum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bana da oldu aynısı 9 Kasım akşamı siparişi verdim hala hazırlanıyor olarak gözüküyor
bende alt kısımda faturanız hala düzenlenmemiştir diye bir şey yazıyor sizde de var mı

3 ay önce sistem almıştım aynı gün kargoya verildi, bir sonra ki gün teslim edildi.

Knk bende 9 kasımda verdim hala hazırlanıyor diyor ama ben mağazadan teslim alıcam

yapma ya inşallah erken getirirler malum ara tatilde bir şeyler yapmak istiyordum

bende alt kısımda faturanız hala düzenlenmemiştir diye bir şey yazıyor sizde de var mı
Bende de yazıyor

yanlış okumuşum firmayı

Son düzenleme:
7 kasimda siparis ettim hala hazirlaniyor pzt ye kadar gelir umarim hala kargoya verilmemis

Gpu almistim 1 gunde kargolamislardi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,491
Üyeler
192,732
Son üye
eminbabos
Geri