AMD ve driverleri hakkında

Arkadaşlar driver indirirken sürücünün optional olup olmadığını kontrol edin. Örneğin Adrenalin "22.5.1 Recommended (WHQL)" yazıyorsa bu sürücü tüm testlerden geçmiştir ve hazırdır. "Adrenalin 22.10.3 Optional (WHQL)" yazıyorsa hala geliştirilme aşamasındadır. Beta sürümü gibi düşünün. AMD Adrenalin üzerinde de önerilen driver gelince güncelle seçeneği mevcut. AMD yeni sürücüyü insanların denemesi için yayınlıyor. Bu sayede geri bildirim alıyor. Bilmeyenler için umarım yardımcı olmuştur yazdığım.

22.5.1 i denedim işte çok güzeldi sonra oyun acikmayinca Allah'ın belası 22.10.3 e geçtim
Ben arada bir Darkorbit oynuyorum 22.5.1 den üstü driverlarda oyun kapanıyor.22.5.1 de kaldım.Kafama ne diyim gittim bile bile amd aldım.

Ekler

• IMG_20221115_172928.jpg
    IMG_20221115_172928.jpg
    429.6 KB · Hit: 44
  • IMG_20221115_172908.jpg
    IMG_20221115_172908.jpg
    1 MB · Hit: 43
  • IMG_20221115_172306.jpg
    IMG_20221115_172306.jpg
    1.1 MB · Hit: 43
  • Ekran Görüntüsü (1775).png
    Ekran Görüntüsü (1775).png
    70 KB · Hit: 52
  • Ekran Görüntüsü (1776).png
    Ekran Görüntüsü (1776).png
    307.4 KB · Hit: 51
Bro AMD' nin darkorbitten haberi yoktur o oyun flash player kapanınca bitti
Hocam haberi yoktur da ne demek 🙂İstemciye geçtiler.Uygulaması var.Ona bakarsan nvidia'nın da yoktur ama hiç hata yok.Bununla birlikte oyun adminleri bu işin amd ekran kartı kullananlarda olduğunu tespit etmis.22.5.1 den başkasın da açılmıyor ve 5,10 dk sonra bu sürümde hata verip kapanıyor.

Hocam haberi yoktur da ne demek 🙂İstemciye geçtiler.Uygulaması var.Ona bakarsan nvidia'nın da yoktur ama hiç hata yok.Bununla birlikte oyun adminleri bu işin amd ekran kartı kullananlarda olduğunu tespit etmis.22.5.1 den başkasın da açılmıyor ve 5,10 dk sonra bu sürümde hata verip kapanıyor.
Garip sorunmuş. Oyun klasik bir oyun 3d yükü bile çok az. Normalde sorun olmamalı. Eskiden çok oynardık da flash bitince eski havası kalmadı maalesef

Garip sorunmuş. Oyun klasik bir oyun 3d yükü bile çok az. Normalde sorun olmamalı. Eskiden çok oynardık da flash bitince eski havası kalmadı maalesef
Evet.Bende anlamiyorum 2008'den beri alışkanlık arada bir bakıyorum.Oyunu maffetmişler online oyuncu yok. Birde bu ekran kartı sorunu var.Oynanmıyor.
forza girdim ve 1 dakika geçmeden oyundan attı oyun mavi gibi oldu kapanı cidden sinir olmamak elde değil çıldıracam @RevDeisDou @mavibere @sooykan @Mertdvrim
İşin zor hocam ddu ile driverleri tek tek denemen lazım.Stabil driveri bul.

Eskiden mi kapanıyordu yoksa şuan 22.5.2 sürücüsmdemi kapandı ?
eskiden hiç kapanmadı ilk defa şimdi girdim 30 saniye falan geçti oldu bf1 i çok güzel oyniyordum aşırı iyiydi şimdi forza girmiyor dünde 22.5.1 driverında forza çok akıcıydı bf girmiyordu şimdi tam tersi allahım sana geliyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet.Bende anlamiyorum 2008'den beri alışkanlık arada bir bakıyorum.Oyunu maffetmişler online oyuncu yok. Birde bu ekran kartı sorunu var.Oynanmıyor.

İşin zor hocam ddu ile driverleri tek tek denemen lazım.Stabil driveri bul.
offff hocam off

eskiden hiç kapanmadı ilk defa şimdi girdim 30 saniye falan geçti oldu bf1 i çok güzel oyniyordum aşırı iyiydi şimdi forza girmiyor dünde 22.5.1 driverında forza çok akıcıydı bf girmiyordu şimdi tam tersi allahım sana geliyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

offff hocam off
Forza 5 birdaha silip yükler misin
Diğer oyunlarda sana söylediğimiz sürümde diğer oyunlarda iyisin dimi ?

Geri